Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 03, 2015

Ανακουφίστηκε ο Βενιζέλος...



...με την απόφαση Γ. Παπανδρέου...

Ως "θετική εξέλιξη" χαρακτήρισε την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, να μην συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές.
Υποστήριξε -αλίμονο- πως...
«δεν ρωτήθηκα, δεν έκανα καμια επαφή, καμία διαπραγμάτευση. Δεν με ενδιαφέρει. Δεν ασχολούμαι τώρα με τέτοιου είδους προβλήματα γιατί αν ο καθένας κοίταζε τον εαυτό του θα είχαμε άλλη πορεία όλοι», μιλώντας στον "Παραπολιτικά FM".

Φυσικά, δεν ξέχασε να επιτεθεί και στον Τσίπρα. "Τα έκανε μαντάρα" ο Τσίπρας και "έθεσε τη χώρα σε δραματικό κίνδυνο".
«Ο Αλέξης Τσίπρας δημιούργησε ένα νεο ΣΥΡΙΖΑ τον προσωπικό του ΣΥΡΙΖΑ. Είπε ψέμματα και μας λοιδόρησε και μετα υιοθέτησε ένα μνημόνιο χειρότερο από τα προηγούμενα. Ο κ. Τσίπρας έθεσε την χώρα σε δραματικό κίνδυνο. Όλα τα σχέδια που εξυφάνθηκαν έπαιξαν με τους θεσμούς. Ο κ. Τσίπρας έκανε πίσω την τελευταία στιγμή γιατί κατάλαβε ότι θα είναι ο ολετήρας της οικονομίας. Αυτό είναι υπεύθυνη στάση, ενώ το ΠΑΣΟΚ πρόδωσε τις ιδέες και τον κόσμο του;», πρόσθεσε.
«Ο Τσίπρας τα έκανε μαντάρα. Χωρίς τις ψήφους της αντιπολίτευσης δεν μπορούσε να υπάρξει αποτέλεσμα. Τώρα πως θα πορευθεί; Θα είναι αυτοδύναμος και με τον Καμμένο; Και είναι βέβαιος ότι δεν θα έχει άλλες απώλειες; Πρέπει να καταλάβει ότι μπορεί να είναι δεύτερος. Πρέπει να καταλάβει ότι μπορεί να είναι πρώτος χωρίς να το δικαιούται αφού θα πάρει το μπόνους των 50 εδρών», ανέφερε επίσης...



Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου