Σάββατο, Οκτωβρίου 03, 2015

ΟΛΟΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΕ;


Όλοι λάθος κάνουν κύριε πρόεδρε; Με την επιλογή του Βαγγέλα εννοούμε.
Ναι, ο Τζιτζικώστας σφετερίσθηκε ο αθεόφοβος, μωροφιλόδοξος, το όνομά σου.
Ναι, ο Μητσοτάκης είναι μια αστεία περίπτωση.
Γιατί πρόεδρε....δεν κατέβαζες τον ανιψιό σου; Θεωρείς οτι ο Βαγγέλας θα τα καταφέρει καλύτερα; Ή θεωρείς ότι θα καεί και τότε που θα καεί θα ειναι έτοιμος ο μικρός; Δεν είναι έτσι πρόεδρε..Πάλι λάθος κάνεις, οπως λάθος έκανες με το ΝΑΙ.
Απογοήτευση έδωσες σε όλους εμας, που σε εμπιστευόμαστε και σε αυτό δεν χωρά κουβέντα, ούτε αμφισβήτηση, απο το γραφικό ιστολόγιο , που με τις υπερβολές του σε εκθέτει καιρό τώρα...
Δεν περιμένουμε τιποτα απο σένα. Δεν έκανες ό,τι έπρεπε όταν έπρεπε. Και γι αυτό πλέον κινδυνεύεις να μείνεις στο περιθώριο. Η στάση σου, η απαράδεκτη σιωπή σου, έφερε αυτά τα αποτελέσματα στη  Νέα Δημοκρατία και κάποιος πλεον πρέπει να σε κατηγορήσει ευθέως για αυτή την αψυχολόγητη στάση σου.
Δεν αφουγκράσθηκες την κοινωνία. Εμεινες έξω απο αυτήν, απομονωμένος κι εκεινοι που σου μιλούσαν, μάλλον κόλακες ήταν, παρά ήθελαν το καλό σου.
Αφησε την παράταξη μόνη της.
Ολοι τώρα σε κατηγορούν ότι ταυτίσθηκες με όλους τους κατά καιρούς ιστορικά αντιπάλους σου για να βαλεις τον Μεϊμαράκη, που είναι κρίμα απο τον Θεό να εκπροσωπεί τη Νέα Δημοκρατία. Τί γνώμη θα ειχε ο αείμνηστος για τον Βαγγέλα σκέψου το...
Οχι, δεν θέλουμε κανέναν απο τους υποψηφίους
Στην ουσία πρόκειται για αστείους τύπους.
Αποφάσισες μόνος σου οτι ο μικρος δεν είναι έτοιμος; Κάποιοι έλεγαν κάποτε τα ίδια για σένα.
Σε πιστέψαμε όμως. Και οι βαρώνοι μάζεψαν υπογραφές στηριζόμενοι μόνον στο θυμικό τους και λιγότερο στην εμπιστοσύνη τους.
Κι εσύ έπρεπε το ίδιο να πρ'αξεις. Δεν το έκανες. Για άλλη μια φορά, πίκρανες αυτούς που σε εμπιστευθήκαμε. ΕΣΥ ευθύνεσαι γι αυτήν την κατάσταση. Μόνον ΕΣΥ.
Δεν μίλησες όταν έπρεπε, δεν παρενέβεις όταν έπρεπε...
Χώρισες οικογένειες πρόεδρε. Στην ουσία έβαλες την υπογραφή σου στη διάλυση της παράταξης που ίδρυσε ο αείμνηστος.
Δεν σ αρέσουν όλα αυτά που ακούς; Γιατι δεν σκέφθηκες ποτέ σαν πεισματάρης ότι μπορεί οι πολλοί να έχουν δικιο. Και είμαστε πολλοί και πολύ απογοητευμένοι. Κρίμα που έγινες ενα κι εσυ με αυτούς,  που εννοούσε κάποτε ο αείμνηστος , όταν σου υπογραμμιζε πως "η πολιτική δεν ασκείται με συμβουλές". Κι εσύ προφανώς συμβουλεύθηκες τους ανόητους ,που ήταν δίπλα σου.
Εφθασε η παράταξη στο σημείο της χλεύης. Βγάζουν τη γλώσσα όλοι οι άθλιοι γιατί ΕΣΥ τους έδωσες το δικαίωμα.
Κριμα πρόεδρε για όλους αυτούς που σε πιστέψαμε...Συνέχεια εκτός πραγματικότητας είσαι..Αν νομιζεις οτι θα δικαιωθείς στο μέλλον τότε τί να πούμε; Θα σε κοροϊδεύει το σύμπαν με τις επιλογές σου. Και μαζί με σένα, όλους εμάς που σε εμπιστευθήκαμε.

Συμπαρασύρεις με την στάση σου πρόεδρε όλη τη θητεία σου.
Μετά απο ολα αυτά, κανείς δεν ενδιαφέρεται εάν είναι αληθινά τα στοιχεία για το έλλειμμα. Κατόρθωσες να καταστρέψεις την εικόνα σου..Μακάρι η παράταξη να μείνει όρθια...Εαν δεν μείνει ΕΣΥ θα είσαι ο υπαίτιος. Οσο για τους γραφικούς που συνεχώς μας βομβαρδίζουν με πράγματα που γνωρίζουμε, γι αυτο άλλωστε μείναμε δίπλα σου τόσα χρόνια, να τους πεις ότι αυτοί σε πήραν στο λαιμό τους...Δρομολόγησες την απαξίωσή σου. Κρίμα που δεν το κατανόησες όταν σε προειδοποιούσαμε.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου