Τρίτη, Οκτωβρίου 13, 2015

Αυτονομείται ο Νίκος Νικολόπουλος...

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος, ανακοίνωσε μέσω twitter ότι το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα συνεχίζει αυτόνομα και...

παραχωρεί στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου, όπου θα ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝ.ΕΛΛ.

Αναμενόμενη η κίνηση του βουλευτή Αχαΐας που το τελευταίο διάστημα είχε αφήσει να εννοηθεί πως ήταν δυσαρεστημένος από τη μη αξιοποίησή του στην κυβέρνηση.


Η ανακοίνωση της συνέντευξης Τύπου

«Την Τρίτη 13/10 και ώρα 12.00 μ. στο ξενοδοχείο «Αμαλία» (Β. Αμαλίας 10), η Πολιτική Επιτροπή του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, θα παρουσιάσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τις αποφάσεις της 5ης Εθνικής Συνδιάσκεψης για τη νέα αυτόνομη και αδέσμευτη πορεία του κόμματος, στην Βουλή και στην κοινωνία, χωρίς αποχρωματισμούς και συμβιβασμούς… Χωρίς εκπτώσεις και παραλλαγές!!»

Πρώτη αντίδραση από τους ΑΝ.ΕΛΛ.

Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες απέφευγαν χθες να κάνουν κάποιο σχόλιο αναμένοντας τις σημερινές δηλώσεις του. Τόνιζαν, πάντως, ότι προς το παρόν ισχύει η δέσμευση του βουλευτή Αχαΐας προς τον πρόεδρο, Πάνο Καμμένο, ότι μένει συνεργαζόμενος με την Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛΛ. αλλά θα ψηφίζει κατά περίπτωση τα νομοσχέδια.

Να σημειώσουμε πως η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝ.ΕΛΛ. αποτελείται από δέκα βουλευτές και σε περίπτωση που αποχωρήσει ένας από αυτούς, τότε χάνει τα προνόμια που προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής.

efsyn.gr

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου