Πέμπτη, Οκτωβρίου 08, 2015

Παππάς: Έρχεται το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες...


Επίθεση στην Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις, ανακοινώνοντας παράλληλα πως...
μέσα στον μήνα θα κατατεθεί το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Όσοι είχαν στο μυαλό τους τα σενάρια της παρένθεσης θα πρέπει να το ξανασκεφτούν και να ξανασκεφτούν τον ρόλο τους στη νέα κατάσταση που διαμορφώθηκε» είπε ο κ. Παππάς.

Τόνισε εξάλλου πως «τις προηγούμενες ημέρες τα στελέχη της ΝΔ μας κατηγορούσαν για το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες. (...) Μας λένε πως δεν το θέλουμε να το φέρουν γιατί έτσι εκβιάζονται τα κανάλια. Μέσα στο μήνα το νομοσχέδιο θα έρθει στη Βουλή, θα ψηφιστεί και ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του».

Ανακοίνωσε παράλληλα πως μέσα στο νομοσχέδιο θα περιλαμβάνεται και διάταξη για ίδρυση «θυγατρικής της ΕΡΤ και με αυτό τον τρόπο θα γίνεται πάροχος ψηφιακού δικτύου για να σταματήσει το καθεστώς του ιδιωτικού μονοπωλίου σε αυτό τον τομέα».

Προανήγγειλε τη «σύσταση μητρώου διαδικτυακών ΜΜΕ για να προχωρήσουμε στη ρύθμιση του τοπίου αυτού του χώρου».

Μιλώντας για την συγκυρία και για το προηγούμενο επτάμηνο ανέφερε πως «δείξαμε πως μέσα σε δυσμενείς συσχετισμούς καταφέραμε να βελτιώσουμε τη συμφωνία»,

«Η αντιπολίτευση πρέπει να επαναπροσδιορίσει τον ρόλο της μέσα στις συνθήκες. Η τριήμερη συζήτηση θα έχει και ένα ορφανό» είπε και συνέχισε:

Την έλλειψη του νεοφιλελευθερισμού όπως μας είπε ο κ. Μεϊμαράκης και θα περιμένουμε τη συζήτηση στο εσωτερικό της ΝΔ για την ιδεολογική κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η συντηρητική παράταξη στην Ελλάδα.

«Ο Ελληνικός λαός θα το θυμάται ότι όταν δίναμε τη μάχη, μας καλούσατε να υπογράψουμε ότι ναναι , 20 δισ παραπάνω μέτρα. Το ερώτημα της επόμενης ημέρα είναι ποια Ελλάδα θέλουμε και μέσα σε ποια Ευρώπη. Δεν θα ξεχάσει ο ελληνικός λαός την ώρα που ο πρωθυπουργός στο ευρωκοινοβούλιο μίλαγε και τον χειροκροτούσαν οι σοσιαλιστές, τα πολιτικά αδέρφια της ΝΔ τον αποδοκίμαζαν» κατέληξε...

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου