Πέμπτη, Οκτωβρίου 08, 2015

Νέο ντοκουμέντο: «Αν δώσει το ok o Μεγάλος πας»...

Νέο ντοκουμέντο για τον τρόπο δράσης της Χρυσής Αυγής έρχεται στο φως της δημοσιότητας.... Στο ηχητικό ντοκουμέντο, που έχει καταγραφεί μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στέλεχος της ΧΑ επιβεβαιώνει ότι οι εντολές έρχονταν από την ηγεσία: «Για να κάνεις κάτι παίρνεις πρώτα τον Γιάννη, ο Γιάννης το λέει στον Μεγάλο και...




αν δώσει το ok ο Μεγάλος πας».
Ο ίδιος ζητά από τη συνομιλήτριά του να εξαφανίσει ενοχοποιητικά στοιχεία, όπως αυτοκόλλητα με τον Χίτλερ, πτυσσόμενα μαχαίρια και δυναμίτη που έχει στην κατοχή του.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι ο Ρουπακιάς έπαιρνε το ποσό των 600 ευρώ για τις εγκληματικές «υπηρεσίες» που πρόσφερε στη Χρυσή Αυγή.

Πρόκειται για το δεύτερο ντοκουμέντο που δημοσιοποιείται μετά το βίντεο με τον πυρηνάρχη της ΧΑ στη Νίκαια Ν. Πατέλη, ο οποίος δίνοντας οδηγίες προς τα μέλη λέει: «Ό,τι κινείται, σφάζεται».

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Αθήνα 9,84 δύο χρυσαυγίτες συνομιλούν στο τηλέφωνο. Ο Νίκος συνομιλεί με γυναίκα, της οποίας τα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, σχετικά με δημοσιεύματα των ημερών..

- Γυναίκα: Μιλούν στο Star οι γονείς του Παύλου.
- Νίκος: Ναι, ε;
- Γυναίκα: Και είπανε γι αυτό, είπε αυτό το μεγαλοστέλεχος του Πειραιά, εεε το στέλεχος, αυτός ο χρυσαυγίτης, ο πρώην χρυσαυγίτης του Πειραιά, ότι ενημερώσανε το μεγαλοστέλεχος της Νίκαιας, αυτός πήρε βουλευτή και ο βουλευτής πήρε τον Μιχαλολιάκο και πήγε και τον σκότωσε.
- Νίκος: Ναι μωρέ εντάξει, αυτό είναι η ιεραρχία πως πήγαινε. Για να κάνεις κάτι παίρνεις πρώτα τον Γιάννη [Λαγό], ο Γιάννης το λέει στον Μεγάλο και αν δώσει το ok ο Μεγάλος πας.


Σε άλλο σημείο της συνομιλίας, αναφέρεται ότι ο Γ.Ρουπακιάς έπαιρνε χρήματα από την Χρυσή Αυγή.


- Γυναίκα: Καλά την έχει γ..ήσει ο Πατέλης ε;
- Νίκος: Ρε έβγαλαν τη μάνα του το πήρες χαμπάρι; Φωτογραφίες έχουν τη μάνα του. και λέει ότι και καλά η μάνα του Πατέλη κόβει τη βασιλόπιτα για τα μέλη, ενώ σπίτι της κρύβει τα ρόπαλα και τα γκλομπ, λέει.
- Γυναίκα: Ότι δουλεύει ο Γιώργος και παίρνει λεφτά από τη Χρυσή Αυγή.
- Νίκος: Ε, παίρνει 600 ευρώ.
- Γυναίκα: Ότι τα Τάγματα Εφόδου πώς λειτουργούν, πώς μπαίνουν στον Πυρήνα, τι είναι ο Πυρήνας...
- Νίκος: Θα χουμε πρόβλημα τώρα.


Ακόμη, οι δύο χρυσαυγίτες σχολιάζουν τις αποκαλύψεις πρώην στελέχους της ΧΑ για τις τελετές μύησης στους κλειστούς πυρήνες.


- Γυναίκα: Ρε τι λέει αυτός ρε; "Είσαι ένα μηδενικό για να μπεις στον Πειραιά"
- Νίκος: Α ναι, το ξέρω αυτό ναι. Ε, αυτά τα κάνανε οι Νικαιώτες. Τα κάνανε.
- Γυναίκα: Σου βαράνε λέει τα πλευρά.
- Νίκος: Ναι αυτά τα κάνανε οι Νικαιώτες. Στις αρχές...


Ο Νίκος δίνει οδηγίες στη συνομιλήτριά του να εξαφανίσει ενοχοποιητικά στοιχεία.


- Γυναίκα: Πρέπει να έχουνε μείνει φωτογραφίες αλλά δεν ξέρω που.
- Νίκος: Ποιές φωτογραφίες;
- Γυναίκα: Της Χρυσής Αυγής ρε Νίκο.
- Νίκος: Α στο άλμπουμ... Καλά οι φωτογραφίες αυτές δε δείχνουν τίποτα. Έχω κανα δύο από επεισόδια που είμαστε. Που με δείχνουν. Σκίσε τις αυτές! Πέτα τες!
- Γυναίκα: Μα δεν ξέρω που είναι...
- Νίκος: Είναι στο συρτάρι σε ένα άλμπουμ μέσα.
- Γυναίκα: Δεν το βρήκα αυτό το άλμπουμ.
- Νίκος: Το μικρό...
- Γυναίκα: Δεν το βρήκα αυτό το άλμπουμ. Μια φωτογραφία που βρήκα εκεί με σημαίες και πολύ κόσμο την έσκισα και την πέταξα.
- Νίκος: Ωραία! Να σου πω κάτι. Πάρε τη μάνα μου και πες της... Έχω αυτοκόλλητα με τον Χίτλερ και τέτοια μέσα. Και αφίσες και τέτοια. Πες της να τα πετάξει όλα αυτά.
-Γυναίκα: Ε, μα με πήρε η μάνα σου το πρωί και μου είπε να καθαρίσω όλα μου τα συρτάρια γιατί τις προάλλες που ήρθε ήταν πολύ λερωμένα λέει τα συρτάρια. Μιλάει και συνθηματικά η Ζωή στο τηλέφωνο.
- Νίκος: Ναι. Ωραία πες της αυτά και ότι πτυσσόμενα και τέτοιες μαλακίες που έχω και τα μαχαίρια και κάτι ναυτικές, δυναμίτες πες της να τα πετάξει όλα.
- Γυναίκα: Καλά θα την πάρω.


thepressproject.gr

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου