Τρίτη, Οκτωβρίου 06, 2015

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ! Δημοσιογράφος τραυματίζεται από χειροβομβίδα on camera...


Έσκασε χειροβομβίδα κρότου - λάμψης στο πρόσωπό της...
Δημοσιογράφος του λιβανικού τηλεοπτικού δικτύου Al-Mayadeen τραυματίστηκε μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών τη στιγμή που κάλυπτε τα νεότερα για τις μάχες μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραηλινών.

Ο λόγος για την αραβο-ισραηλινή δημοσιογράφο Hana Mahameed που χτυπήθηκε από χειροβομβίδα κρότου, η οποία φέρεται να εξαπολύθηκε κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης μεταξύ Ισραηλινών αστυνομικών και διαδηλωτών στην ανατολική Ιερουσαλήμ. Η άτυχη γυναίκα ωστόσο-αφού της παρήχθησαν οι πρώτες βοήθειες- επέστρεψε στη δουλειά της με το πρόσωπό της καλυμμένο με επιδέσμους μέχρι ο τηλεοπτικός σταθμός να βρει έναν άλλο δημοσιογράφο στον οποίο θα επιτρέπεται η πρόσβαση στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη από τις ισραηλινές αρχές.




Το τηλεοπτικό υλικό που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει ένα βλήμα που κινείται με ταχύτητα προς την κάμερα του καναλιού Mayadeen. Ακούγονται κραυγές και η Mahammed, φορώντας ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, πέφτει κάτω από τους δυνατούς πόνους.

Ο Raed Sobies, ένας συνάδελφος της Mahameed, είπε στον Independent ότι η δημοσιογράφος δεν τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά η χειροβομβίδα την άφησε με «τρύπες στο πρόσωπο και το λαιμό της» και ότι οι γιατροί της συνέστησαν να μείνει στο σπίτι.

Η ισραηλινή αστυνομία δήλωσε ότι τις συγκρούσεις πυροδότησε η σύλληψη του πατέρα ενός παλαιστίνιου εφήβου, του 19χρονου Fadi Alloun, ο οποίος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε έναν ισραηλινό έφηβο νωρίς την Κυριακή πριν τον πυροβολήσει και τον σκοτώσει η αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου