Δευτέρα, Νοεμβρίου 30, 2015

Δείτε πολύ διάσημους Έλληνες που είναι απροσδιορίστου ηλικίας (ΦΩΤΟ)




Η ηλικία της πολύ σέξι Κατερίνας Λέχου δεν της φαίνεται καθόλου. Πρόσφατα, η ίδια σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι είναι ...


48 ετών και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας.



Η περίπτωση της Σίας Κοσιώνη μάς έχει μπερδέψει τα μάλα. Λίγο τα αυστηρά ταγιέρ, λίγο το αυστηρό καρέ, λίγο το αυστηρό μέικ απ, η ανκοργούμαν του ΣΚΑΙ, είναι μόλις 35 ετών. Και αρκετοί δεν το πιστεύουν, αφού η εικόνα της την κάνει να μοιάζει μεγαλύτερη.



Ο Θέμης Γεωργαντάς δε μιλάει ποτέ μα ποτέ για την ηλικία του. Την έχει ένα μυστικό κρυμμένο στης καρδιάς του τα βάθη, το οποίο όμως πρόδωσε σε παλαιότερη εκπομπή η Σάσα Σταμάτη. Σύμφωνα με όσα είπε, ο Γεωργαντάς είναι 46 χρόνων .



Για την ηλικία της Μελίνας Ασλανίδου έχουν ακουστεί διάφορα. Άλλοι της προσθέτουν χρόνια και άλλοι της αφαιρούν. Η ίδια σφυρίζει αδιάφορα, αλλά σύμφωνα με την Google, είναι 41 ετών!



Η γλυκιά Μαριάννα Τουμασάτου πρόσφατα αποκάλυψε την ηλικία της και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Η ηθοποιός είναι 48 χρόνων και δεν της το είχαμε. Εξάλλου, δεν της φαίνονται.



Κατηγορία Θέμη Γεωργαντά, μπορείς να πεις ότι είναι ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για την ηλικία του, αλλά πρόσφατα ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι είναι συνομήλικοι, άρα είναι 46 χρόνων!



Ποτέ δεν είχαμε μπει στη διαδικασία να σκεφτούμε πόσο χρόνων είναι η Κάτια Νικολαϊδου. Ωστόσο, η σέξι ηθοποιός είναι 50 χρόνων νταν και πάθαμε πλάκα μόλις το μάθαμε!



Ο Χρήστος Νικολόπουλος είναι μοναδική περίπτωση. Μεγαλώσαμε μαζί του και ο σπουδαίος καλλιτέχνης είναι ίδιος. Σα να μην έχει περάσει χρόνος από πάνω του. Ωστόσο, είναι 68 ετών!



Για την ηλικία της Πέγκυς Ζήνα κι αν έχουν ακουστεί ένα σωρό σχόλια. Η τραγουδίστρια είναι 40 χρόνων, αλλά τα προηγούμενα χρόνια πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι έκρυβε χρονάκια.



Η Βίκυ Κάβουρα είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση. Αν σου πει ότι είναι 30 plus θα το πιστέψεις. Αν σου πει ότι είναι 30 under, πάλι θα το πιστέψεις. Ωστόσο, 26 χρόνων.



Ο Νίκος Βέρτης αποκάλυψε πρόσφατα στη Φαίη Σκορδά ότι είναι 39 χρόνων και η παρουσιάστρια έπαθε πλάκα. Το ίδιο κι εμείς.



Και κλείνουμε την λίστα με την βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης Ελένη Μενεγάκη, που πάρα τις εγκυμοσύνες της και τα χρόνια δουλειάς.. παραμένει λαμπερή ίσως και περισσότερο από τότε που ξεκίνησε... αν και έφτασε τα 46 έτη, αφού έχει γεννηθεί στις 29 Οκτωβρίου 1969.



παραπολιτικα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου