Παρασκευή, Νοεμβρίου 27, 2015

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Όταν Ο Μεϊμαράκης Ήταν Πρόθυμος Να Ξυρίσει Και Το Μουστάκι Του Για Τα Β@ζιά Της Μαρία Λογοθέτη Στο Ερωτοδικείο


Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τότε βουλευτής της Ν.Δ., έξω από τα αυστηρά κλισέ της σοβαροφάνειας...
 χωρίς ρετούς, χωρίς την ξύλινη γλώσσα που μας έχουν συνηθίσει οι πολιτικοί μιλάει για τον έρωτα και για τη ζωή.




Όταν ο έρωτας συναντιέται με την πολιτική τότε βγαίνει το αληθινό πρόσωπο της εξουσίας.

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ Βαγγέλης Μεϊμαράκης όπως δεν τον ξέρετε… Χωρίς αυταπάτες, χωρίς αφορισμούς και πολιτικούς μετεωρισμούς στο New Channel με παρουσιάστρια τη γνωστή δημοσιογράφο Βίκυ Μιχαλονάκου, σε μια συνάντηση Κορυφής (το 1997), με την τραγουδίστρια και τηλεπερσόνα Άννα Μαρία Λογοθέτη.

Το μετέωρο ερωτικό βήμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη:

«Με συνομιλήτρια την Άννα Μαρία Λογοθέτη , μπλοκάρω..» είχε δηλώσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε εκείνη την εκρηκτική τους συνεύρεση..

Ακόμη για χάρη της ήταν διατεθειμένος να ξυρίσει το μουστάκι του – σήμα κατατεθέν της κρητικής λεβεντιάς του- επειδή δεν άρεσε στην χαριτόβρυτη Άννα Μαρία. Η αλήθεια είναι ότι ο τότε βουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δεν δίστασε να απαντήσει και σε τολμηρές ερωτήσεις έξω τα θεσμικά πολιτικά πλαίσια του καθωσπρεπισμού αφήνοντας πολλά σεξουαλικά υπονοούμενα και άλλα φετιχιστικά..

Το ερώτημα κλασσικό: Τι προτιμάει σε μια γυναίκα, στήθος ή μπούτι; Μειμαράκης (γέλια) «Δεν έχω πρόβλημα αρκεί να είναι ωραίο..κάθομαι και το θαυμάζω. Δεν έχει πρόβλημα αυτή που το δείχνει, θα έχω εγώ που το θαυμάζω…»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου