Τετάρτη, Νοεμβρίου 25, 2015

Επίθεση Μεϊμαράκη σε στενό συνεργάτη του Σαμαρά στη Βουλή: «Το άκουσες αυτό που σου λέω; Το άκουσες;»

EΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ Η ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ
Εκτός ορίων φαίνεται πως κινείται η κόντρα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τον Αντώνη Σαμαρά και τους συνεργάτες του.
Ο κ.Μεϊμαράκης φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένος...
να αφήσει τίποτα να πέφτει κάτω όσον αφορά το φιάσκο των εκλογών στη νέα Δημοκρατία και την εμπλοκή του Αντώνη Σαμαρά σε αυτό και πριν από λίγο διαπληκτίστηκε στους διαδρόμους της Βουλής με στενό συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού.

Το άγριο επεισόδιο έγιναν έξω από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών με τον στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Νίκο Τσιούτσια. Αποχωρώντας από το γραφείο του στη Βουλή ο κ. Μεϊμαράκης στάθηκε έξω από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους. Το πηγαδάκι προσπάθησε να προσεγγίσει ο Νίκος Τσιούτσιας ο οποίος εκτός από διευθυντής επικοινωνίας του γραφείου του κ. Σαμαρά στη Βουλή παραμένει και διευθυντής στο γραφείο Τύπου της Κ.Ο της Ν.Δ.
«Ήρθε ο Τσιούτσιας. Εγώ φεύγω, γιατί ακούει το παραφράζει και το μεταφέρει», είπε ο κ. Μεϊμαράκης δείχνοντας με το χέρι του την πόρτα του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά.
Ο κ.Τσιούτσιας ξαφνιάστηκε από την «επίθεση» Μεϊμαράκη λέγοντας «εγώ πρόεδρε;».
«Ναι εσύ. Για σένα μου λένε ρε Νικόλα», απάντησε ο Μεϊμαράκης.
Με τον κ.Μεϊμαράκη να απομακρύνεται ο κ.Τσιούτσιας τον προσέγγισε για να λύσει την παρεξήγηση. Το τι είπε ο κ.Τσιούτσιας δεν ακούστηκε όμως ο απελθών Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας «ξαναχτύπησε»: «Εσείς τον ξέρατε τον Κλωνάρη (σ.σ της infosolution). Δεν τον ήξερα εγώ».

Ο συνεργάτης του κ. Σαμαρά σταμάτησε να ακολουθεί τον κ.Μεϊμαράκη και στεκάμενος στην πόρτα του γραφείου του κ. Σαμαρά είπε «ούτε κατ' όψιν». Ο κ.Μεϊμαράκης γύρισε προς το μέρος του κ.Τσιούτσια «Τι είπες; Πες μου τώρα τι είπες» του φώναξε, με τον κ.Τσιούτσια σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες να του λέει ότι τον αδικεί.
Ο κ.Μεϊμαράκης γύρισε ξανά, αυτή τη φορά πιο απειλητικά και κατευθύνθηκε προς το μέρος του Τσιούτσια χωρίς πάντως να τον πλησιάσει φωνάζοντας ακόμα πιο δυνατά «Το άκουσες αυτό που σου λέω;Το άκουσες;».

Πηγή: Επίθεση Μεϊμαράκη σε στενό συνεργάτη του Σαμαρά στη Βουλή: «Το άκουσες αυτό που σου λέω; Το άκουσες;» | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/237616/epithesi-meimaraki-se-steno-synergati-toy-samara-sti-voyli-akoyses-ayto-poy-soy-leo#ixzz3sWErP86c

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου