Παρασκευή, Νοεμβρίου 27, 2015

Οι πολύ «βρώμικες» σεξουαλικές σκέψεις μιας γυναίκας!


Η ερωτική επαφή, η ένωση των ζευγαριών, τα σώματα και η ηδονή είναι στην καθημερινή ατζέντα αντρών και γυναικών! Όλοι θέλουν να έρθουν πολύ κοντά και να νιώσουν υπέροχα!

Διαβάζεις συνεχώς για μυστικά και tips που μπορούν να εξελίξουν την σεξουαλική σου ζωή....
και να τη μετατρέψουν σε ένα καυτό παιχνίδι εξερεύνησης.

Άραγε τι μπορεί να θέλει μια γυναίκα που οι άντρες δεν το ξέρουν; Τι μπορεί να κάνει ένα κορίτσι ευτυχισμένο και χαμογελαστό; Ποια μυστικά κρύβει και δεν αποκαλύπτει εύκολα μία γυναίκα όταν δίνει το κορμί και την ψυχή της;

Που παίζεται άραγε το πιο βρώμικο παχνίδι;

Ιδού κάποιες σκέψεις γυναικών που θα ήθελε ένας άντρας να τις ακούσει και να τις κάνει…πράξη!

Να εισχωρήσει κάποιος σε όλες τις ερωτογενείς ζώνες με τα χείλη και τα δάχτυλά του. Τα φιλιά δεν είναι ένα απλό παιχνίδι, είναι όπλο! Στο λαιμό, τα μπράτσα, στο στήθος, στην ευαίσθητη περιοχή. Άντρα μην τα φοβάσαι…ακούμπησε τα χείλη σου ΠΑΝΤΟΥ!

Ασχολήσου κυρίως με το στήθος. Γίνε αυτός ο άντρας που θα τα δαγκώσει, θα τα γλείψει, θα τα τσιμπήσει, θα τα περιποιηθεί με τις ώρες. Μία γυναίκα το θέλει πολύ και σε συνδυασμό με το παράλληλο παιχνίδι «εκεί κάτω» μπορούν να γίνουν θαύματα.

Μίλησέ της βρώμικα. Οι προσβολές, το ελαφρύ ξύλο που ανάβει τα αίματα και η συμπεριφορά που τη μειώνει και την κάνει να νιώθει αντικείμενο μπορούν να αποδειχθούν αφροδισιακά και να φέρουν μαζί τους οργασμούς και ευχαρίστηση.

Δως της τον έλεγχο. Γίνε ο σκλάβος της. Άφησε τη γυναίκα να σε κάνει ό,τι θέλει και να σε καθοδηγήσει. Να σε δέσει, να σε παίξει, να σε βασανίσει και να κάνει αυτό που η ίδια θεωρεί σημαντικό για ατέλειωτη ευχαρίστηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου