Δευτέρα, Νοεμβρίου 30, 2015

Ο μακελάρης του Παρισιού την επόμενη ημέρα των δολοφονιών έπινε καφέ στις Βρυξέλλες

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ

Ο Σαλάχ Αμπντελσλάμ, ο πλέον καταζητούμενος για το μακελειό στο Παρίσι, την επόμενη ημέρα από τις επιθέσεις έπινε καφέ με φίλους του... σε καφετέρια των Βρυξελλών.

Αυτό υποστήριξε ο δικηγόρος του Αλί Ουλκάντι, του ανθρώπου που πήρε με το αυτοκίνητο τον Σαλάχ από το Παρίσι και τον μετέφερε στη βελγική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με το CNN, η πιθανότητα αυτή προβληματίζει ακόμα περισσότερο τις αρχές που ήδη τον είχαν αφήσει να περάσει όταν αναχώρησε από τη Γαλλία.

Ο δικηγόρος μίλησε σε βελγικά μέσα ενημέρωσης και είπε ότι «Στο αυτοκίνητο, ο Σαλάχ του είπε ότι ο αδελφός του, Μπραχίμα, είχε σκοτώσει ανθρώπους στο Παρίσι και είχε ανατιναχθεί. Για το πελάτη μου, παιδικό φίλο των δυο αδελφών, ήταν ένα σοκ, δεν μπορούσε να το καταλάβει και δεν μπορούσε να σκεφθεί καθαρά».

Στον γυρισμό προς το προάστιο των Βρυξελλών, Σαερμπίκ, οι τρεις σταμάτησαν σε μια καφετέρια, σημείωσε ο δικηγόρος.


Πηγή: Ο μακελάρης του Παρισιού την επόμενη ημέρα των δολοφονιών έπινε καφέ στις Βρυξέλλες | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/238290/o-makelaris-toy-parisioy-tin-epomeni-imera-ton-dolofonion-epine-kafe-stis-vryxelles#ixzz3sy2FwHi8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου