Παρασκευή, Νοεμβρίου 27, 2015

Χαμός στα καλλιστεία για τον πιο άσχημο άνδρα -Κατηγορούν τον φαφούτη νικητή ότι έκανε ζαβολιά [εικόνες]

ΣΤΗ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ
Στον θρόνο του πιο άσχημου άνδρα της Ζιμπάμπουε έκατσε ο 42χρονος Μέισον Σέρε εκτοπίζοντας τον επί τρία χρόνια νικητή Γούλιαμ Μασβίνου.
Ο Σέρε έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση ...με σκισμένη φόρμα ενώ αυτό που έκρινε την νίκη του ήταν το «αφοπλιστικό» - χωρίς δόντια- χαμόγελο του.





«Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό για τη νίκη. Θέλω απλώς να ευχαριστήσω τους κριτές για την αναγνώριση τους» δήλωσε ο νικητής, ο οποίος ήρθε πρώτος ανάμεσα σε 35 υποψήφιους και κέρδισε 500 δολάρια.





Ωστόσο η νίκη του προκάλεσε αντιδράσεις. Σύμφωνα με το skynews ο τρεις φορές νικητής Γούλιαμ Μασβίνου κατηγόρησε την κριτική επιτροπή ότι ο Σέρε κέρδισε ενώ δεν ήταν αρκετά άσχημος.



«Η δική μου ασχήμια είναι φυσική» δήλωσε στο skynews και πρόσθεσε: «Είναι άσχημος μόνο όταν ανοίγει το στόμα του».



Ενώ ένας άλλος διαγωνιζόμενος συμπλήρωσε: «Τι πρέπει αν κάνουμε δηλαδή;» διερωτήθηκε. «Πρέπει να χάσουμε τα δόντια μας για να νικήσουμε; Αυτό είναι ζαβολιά» πρόσθεσε εξαγριωμένος.





Πηγή: Χαμός στα καλλιστεία για τον πιο άσχημο άνδρα -Κατηγορούν τον φαφούτη νικητή ότι έκανε ζαβολιά [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/237675/hamos-sta-kallisteia-gia-ton-pio-ashimo-andra-katigoroyn-ton-fafoyti-nikiti-oti-ekane#ixzz3sa8zk04o

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου