Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016

17 τρακτέρ στην Αθήνα...

Με αυτοκινητοπορεία έρχονται οι αγρότες του Ισθμού...

Επετράπη πριν από λίγη ώρα, ύστερα από σχετικές διαπραγματεύσεις, η είσοδος μικρού αριθμού τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα, από το...
υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προτάθηκε στα μπλόκα που επέμεναν να κατεβάσουν τρακτέρ στο Σύνταγμα, να στείλουν έναν συμβολικό αριθμό με συγκεκριμένους όρους αλλά οι εκπρόσωπων των περισσότερων μπλόκων δεν συμφώνησαν, εκτός από το μπλόκο της Νίκαιας, όπως αναφέρθηκε από στελέχη του υπουργείου.

Κατόπιν αυτού, υπήρξε συμφωνία μεταξύ υπουργείου και αγροτών να έρθουν στην Αθήνα 17 τρακτέρ του μπλόκου της Νίκαιας, καθώς και τρία-τέσσερα αγροτικά αυτοκίνητα, συνοδευόμενα από περιπολικά.

Τα οχήματα θα παρελάσουν στο κέντρο της ΑΘήνας μεταξύ 4-6 το απόγευμα, πάντα με τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων και απολύτως ελεγχόμενα και στη συνέχεια θα αποχωρήσουν.

Με αυτοκινητοπορεία έρχονται οι αγρότες του Ισθμού...



ΦΩΤΟ...

Με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα και με λεωφορεία κατευθύνονται προς την Αθήνα οι αγρότες της Πελοποννήσου, οι οποίοι παρέμεναν νωρίτερα στα...
διόδια του Ισθμού, ζητώντας να περάσουν και τα τρακτέρ.

Τελικά, τα τρακτέρ έμειναν πίσω, ενώ οι αγρότες, έχοντας ενημερωθεί για τα επεισόδια στην Αθήνα, θέλουν να φτάσουν για την πρωτεύουσα όσο γίνεται γρηγορότερα.

















Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου