Κυριακή, Φεβρουαρίου 14, 2016

Κάποιος να τον μαζέψει…


Το ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης αρέσκεται στο να προκαλεί το κοινό αίσθημα, με τις ευλογίες των συστημικών ΜΜΕ, δεν είναι κάτι καινούργιο. Το έκανε...
από τότε που περιφερόταν σε παρακμιακά κανάλια, το έκανε και ως μέλος του ΛΑΟΣ το συνέχισε και όταν είδε... το φως του και έγινε εν μια νυκτί κεντροδεξιός (και υπουργός βεβαίως βεβαίως).

Πλέον, ο κ. Γεωργιάδης είναι αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τον εμποδίζει να συνεχίζει να στάζει «δηλητήριο» εναντίον κοινωνικών ομάδων για τους δικούς του μικροπολιτικούς σκοπούς.

Τώρα στην προσπάθειά του να πάρει τους αγρότες με το μέρος του τους εγκαλεί επειδή ψήφισαν... ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και επειδή ψήφισαν «Όχι» στο δημοψήφισμα.

«Το 70% τους ψήφισαν για κυβέρνηση, το 60% ψήφισε "όχι" στο δημοψήφισμα... Να καταλαβαίνουμε τι πρέπει να ψηφίζουμε όταν γίνονται εκλογές» είπε στον (φιλόξενο) ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης παραδίδοντας μαθήματα... δημοκρατίας (ως γνωστόν το τι θα ψηφίσουμε πρέπει να μας το λέει ο εκάστοτε βουλευτής, υπουργός, κυβερνήτης κλπ).

Ωστόσο, όσον κι αν φωτογραφίζεται δίπλα στον Κυριάκο, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν μπορεί εύκολα να κρύψει τα βαθύτερα αισθήματά του και για τον λόγο αυτό δηλώνει ευθαρσώς ότι «Η ψήφος είναι χειρότερη από τη σφαίρα, με τη σφαίρα σκοτώνεις το διπλανό σου, με την ψήφο το μέλλον των παιδιών σου».

Μήπως ο κ. πρόεδρος να μαζέψει λίγο τον κ. αντιπρόεδρο;

Από τη στήλη «Παρασκήνια», της «Εφημερίδας των Συντακτών»

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου