Σάββατο, Φεβρουαρίου 06, 2016

Σοκ στην Αμερική: Ομαδική δολοφονία μέσα σε σπίτι! Μπήκαν και τους μαχαίρωσαν όλους...


Το Σικάγο επιβεβαιώνει την φήμη του (αλλά και τις στατιστικές) που το θέλουν ως...

την πιο φονική πόλη των ΗΠΑ, καθώς πριν λίγο έγινε γνωστή μία απίστευτη ομαδική δολοφονία.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η αστυνομία του Σικάγο ανακάλυψε μέσα σε ένα σπίτι έξι πτώματα, τέσσερις άνδρες, μία γυναίκα και ένα παιδί 12 ετών, οι οποίοι είχαν σφαγιαστεί με μαχαίρι με ιδιαίτερα άγριο τρόπο. Μάλιστα τα δύο από τα θύματα όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ ήταν ηλικωμένοι.

Προς το παρόν το περιστατικό ερευνάται από την αστυνομία, ενώ έχουν κλείσει οι γύρω δρόμοι σε μία προσπάθεια να συγκεντρωθούν στοιχεία. Μάλιστα όπως προκύπτεια από δημοσίευμα της Chicago Tribune το έγκλημα πρέπει να έχει γίνει αρκετές ημέρες νωρίτερα, καθώς τα θύματα δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής στους συγγενείς τους που τους αναζητούσαν, και γι' αυτό κατέφυγαν στην αστυνομία.

Η μαζική αυτή δολοφονία έρχεται λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση για την θλιβερή πρωτιά του Σικάγο σε ότι αφορά τα εγκλήματα σε όλες τις ΗΠΑ, όπου σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, μόνο τον Ιανουάριο σημειώθηκαν 51 δολοφονίες και τα περιστατικά με χρήση όπλων έφθασαν τα 242, καθιστώντας την πόλη την πιο βίαη σε εθνικό επίπεδο (και όχι μόνο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου