Δευτέρα, Φεβρουαρίου 08, 2016

«Κάθε τρεις μήνες εκλογές;»

Απορρίπτει τα σενάρια εκλογών το Μαξίμου…

Με την φράση «Είστε με τα καλά σας, κάθε τρεις μήνες;» ανώτατη κυβερνητική πηγή απέκλεισε χωρίς περιστροφές, απαντώντας...
σε σχετική ερώτηση για την εκλογολογία, το παραμικρό ενδεχόμενο εκλογών, όπως συζητείται τις τελευταίες ημέρες στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό.

Η ίδια πηγή επιχείρησε να υποβαθμίσει τη σημασία που έχουν οι αγροτικές κινητοποιήσεις ξεκαθαρίζοντας στην ουσία ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω, ούτε φοβάται τις επιπτώσεις από αυτές τις αντιδράσεις. Μάλιστα επέκρινε ευθέως τους αγρότες ότι δεν υπολογίζουν τη συνολική κοινωνική ανάγκη.

«Είναι εξαιρετικά εγωιστικό αυτό που κάνουν οι αγρότες, ενώ τους λέμε ελάτε στο διάλογο και δεν έρχονται.
Η πρόταση νόμου δεν αφορά μόνο αυτούς, αλλά όλη την κοινωνία, τον άνεργο, τον χαμηλοσυνταξιούχο, δεν έχουν φωνή αυτοί;» αναρωτήθηκε με νόημα ο ίδιος κυβερνητικός παράγοντας, προσθέτοντας ότι «ειδικά οι αγρότες ευνοούνται από αυτό» και διαμηνύοντας ότι «δεν υπάρχει τίποτα να δώσουμε».

Η ίδια ανώτατη κυβερνητική πηγή τόνισε δε: «Δεν ανησυχώ για τους αγρότες, αλλά για το προσφυγικό, την αξιολόγηση, την πορεία της οικονομίας, για το πώς προχωρήσουμε στην ανάπτυξη μέσα από μια πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική».

Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου