Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ Βρέθηκε και η σορός του πιλότου του μοιραίου ελικοπτέρου

ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΥΛΙΤΣΗ


Εντοπίσθηκε η σορός του υποπλοιάρχου Αναστασίου Τουλίτση, κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου ΑΒ-212 που συνετρίβη χθες στο βορειοδυτικό τμήμα της Κινάρου, όπως έγινε γνωστό....
από το ΓΓΕΘΑ.

Η σορός εντοπίσθηκε στη στεριά, κοντά στο σημείο όπου βρέθηκαν και οι σοροί του υποπλοιάρχου Αναστασίου Πανανά και του ανθυπασπιστή Ελευθερίου Ευαγγέλου, έπειτα από πολύωρες έρευνες βατραχανθρώπων του Πολεμικού Ναυτικού, της 31ης ΜΕΕΔ της Πολεμικής Αεροπορίας και ανδρών της ΕΜΑΚ.

Τα σωστικά συνεργεία ξεκίνησαν τη διαδικασία περισυλλογής της σορού. Οι σοροί των άλλων δύο μελών του πληρώματος μεταφέρονται με ελικόπτερο στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Ο Αναστάσιος Τουλίτσης ήταν 37 ετών (γεννηθείς το 1979), έγγαμος, και εθεωρείτο πολύ έμπειρος πιλότος, με περισσότερες από 1.300 ώρες πτήσης.

Υπενθυμίζεται ότι στο ελικόπτερο Agusta Bell, που συνετρίβη, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στη νήσο Κίναρο επέβαιναν επίσης ο υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς και ο ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου, οι σοροί των οποίων βρέθηκαν την Πέμπτη στην πλαγιά της απόκρυμνης περιοχής της Κινάρου σε απόσταση 40-50 μέτρων από την κορυφή όπου είχαν βρεθεί τα πρώτα συντρίμμια.



Πηγή: Βρέθηκε και η σορός του πιλότου του μοιραίου ελικοπτέρου | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/250688/vrethike-kai-i-soros-toy-pilotoy-toy-moiraioy-elikopteroy#ixzz3zwjOvwvc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου