Κυριακή, Φεβρουαρίου 07, 2016

Φέσι στον Αστέρα από την "κυρία σούσι"...


Φέσι άνω των 20.000 ευρώ φέρεται ότι άφησε στον Αστέρα Βουλιαγμένης η...
πρώην συνιδιοκτήτρια πολύ γνωστού γιαπωνέζικου εστιατορίου από τη διαμονή της σε σουίτα του!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

Η πρώην επιχειρηματίας, η οποία έχει πια... εξαφανιστεί από τα κοσμικά στέκια, απήλαυσε τη χλιδάτη διαμονή στο πολυτελές συγκρότημα, αλλά φεύγοντας φαίνεται ότι «ξέχασε» να πληρώσει τον λογαριασμό, δεδομένου ότι η διοίκηση του πολυτελούς συγκροτήματος κατέθεσε αγωγή εις βάρος της! Η 45χρονη μεσουρανούσε την περασμένη δεκαετία στην κοσμική ζωή της Αθήνας, ενώ για πολλά χρόνια διατηρούσε στενή προσωπική και επαγγελματική σχέση με γόνο ισχυρής εφοπλιστικής οικογένειας.

Αν και τα οικονομικά της είχαν ήδη πάρει την κατιούσα, φαίνεται ότι δεν ήταν έτοιμη να απαρνηθεί τις ακριβές συνήθειες του παρελθόντος. Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια «έκλεισε» το αγαπημένο της (και υπερπολυτελές) δωμάτιο στον Αστέρα.

Σε αυτό, άλλωστε, συνήθιζε να φιλοξενεί εκλεκτούς φίλους και προσκαλούσε σε πριβέ πάρτι την επιχειρηματική αλλά και την καλλιτεχνική αφρόκρεμα.

Μόνο που, σύμφωνα με την υπ' αριθμόν 182686/2012 αγωγή που κατέθεσε εις βάρος της η εταιρία Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ και η οποία εκδικάστηκε πριν από λίγες ημέρες στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, στο τελευταίο πέρασμά της από το ξενοδοχειακό συγκρότημα η «κυρία σούσι» άφησε ανεξόφλητους λογαριασμούς από τη διαμονή της.

Αγνώστου διαμονής

Κατά τη συζήτηση της αγωγής στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας η εναγόμενη δεν παρέστη ούτε εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο, με αποτέλεσμα να δικαστεί ερήμην.

Μάλιστα, όπως ανέφερε προς την έδρα του δικαστηρίου η συνήγορος της εταιρίας, δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί η 45χρονη ώστε να της επιδοθεί η αγωγή και ως εκ τούτου η επίδοση έγινε ως αγνώστου διαμονής! «Οσο και αν προσπαθήσαμε να την εντοπίσουμε, είναι εξαφανισμένη!» επισήμανε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της εταιρίας.

Η 45χρονη ήταν επί σειράν ετών συνέταιρος σε ένα από τα πρώτα γιαπωνέζικα ρεστοράν που άνοιξαν στην καρδιά της Αθήνας και ήταν γνωστή ως...
«party animal»! Φεύγοντας από το τιμόνι του εστιατορίου αποσύρθηκε και από την κοσμική ζωή. Η ίδια είχε πρωταγωνιστήσει και σε ένα rock επεισόδιο, που πήρε τηλεοπτικές διαστάσεις.

Εξαφανισμένη (πλέον) από τα κοσμικά στέκια

Μπορεί να λείπει πια από τις κοινωνικές εκδηλώσεις και τα κοσμικά events, ωστόσο η πρώην επιχειρηματίας και «party animal» (!) δίνει καθημερινά το «παρών» στο facebook, στη σελίδα που φέρει το όνομά της και την οποία φροντίζει (πιθανότατα η ίδια) επιμελώς να... ενημερώνει.

Οι «λαμπερές» αναρτήσεις της (που πέφτουν βροχή) αποκαλύπτουν μάλιστα τα ακριβά γούστα της, αφού στον διαδικτυακό τοίχο της παρελαύνουν μεταξύ άλλων δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών μόδας.

Φωτογραφίες διάσημων μοντέλων από τις πασαρέλες των Valentino, Gucci, Dior αλλά και της Victoria's Secret, πανάκριβες γόβες του Christian Louboutin και τσάντες από τις τελευταίες κολεξιόν των οίκων Louis Vuitton και Chanel διαδέχονται η μια την άλλη, ενώ ανάμεσά τους παρεμβάλλονται ενίοτε τα hits γνωστών καλλιτεχνών.

Η 45χρονη, εξαφανισμένη πια από τα αθηναϊκά σαλόνια, έχει αναρτήσει στο συγκεκριμένο προφίλ ελάχιστες προσωπικές φωτογραφίες της, ενώ δηλώνει αυτοαπασχολούμενη και δεν κρύβει την αδυναμία που έχει στο σούσι, στις εντυπωσιακές ανθοδέσμες και στο interior design!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου