Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016

Κρητίκαροι με μαγκούρες τρέπουν σε φυγή τα ΜΑΤ...


Η Τροχαία ελέγχει και τις νταλίκες στα μπλόκα
Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας -Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
Μπλόκο στα τρακτέρ στον Ισθμό...

Θέαμα κωμικοτραγικό. Αγρότες από την Κρήτη εξοργισμένοι γιατί η αστυνομία δεν άφηνε να περάσει από την πλατεία Καραϊσκάκη ....ένα φορτηγό με ντομάτες και οπωροκηπευτικά όρμησαν τρέχοντας με τις μαγκούρες τους εναντίον μιας διμοιρίας ΜΑΤ.

Οι Ματατζήδες βλέποντας τον κίνδυνο άρχισαν να τρέχουν για να σωθούν.. Μαζί τους και το ππλήρωμα ενός περιπολικού.

Θέαμα απείρου κάλλους!..


Τι λες τώρα! Η Τροχαία ελέγχει και τις νταλίκες στα μπλόκα για να δει αν...



Ακόμη και νταλίκες ελέγχουν οι τροχονόμοι στα διόδια των Αφιδνών υπό των φόβο των αγροτών.
Το είδαμε και αυτό. Το μπλόκο που έχει στήσει η τροχαία στα διόδια των Αφιδνών περιλαμβάνει και ελέγχους σε νταλίκες και μεγάλα φορτηγά. Ο λόγος; Τυχόν κρυμμένα τρακτέρ στην καρότσα των βαρέων οχημάτων.
Άγνωστο αν υπάρχουν σχετικές πληροφορίες στην ΕΛ.ΑΣ. ή απλά εάν υπάρχει γενικότερα φόβος ότι μπορεί να γίνει προσπάθεια να περάσουν τρακτερ με ανάλογο τρόπο στο κέντρο της Αθήνας πάντως από τα ξημερώματα ανάλογοι έλεγχοι σε φορτηγά υπήρχαν ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας στους Στύλους του Ολυμπίου Διός.
Το σχέδιο της τροχαίας προβλέπει ανάλογα μπλόκα σε πρώτη φάση στα διόδια που υπάρχουν περιμετρικά της Αθήνας, αλλά και μπλόκα στις βασικές λεωφόρους που οδηγούν στο Σύνταγμα.


 ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ
Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας -Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Πολύ δύσκολη θα είναι η σημερινή ημέρα για τους οδηγούς που θα πρέπει να περάσουν από το κέντρο της Αθήνας καθώς λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών πολλοί δρόμοι θα είναι κλειστοί.

Ηδη κλειστές είναι αυτή την ώρα οι οδοί Αθηνάς, Πειραιώς και Αγίου Κωνσταντίνου, λόγω των συγκεντρώσεων.

Υπενθυμίζεται πως κλειστή είναι αυτή την ώρα η λεωφόρος Αχαρνών, έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, λόγω της συγκέντρωσης των αγροτών της Κρήτης.

Στις 9:00 περίπου έκλεισε και η Συγγρού, από το ύψος της Καλλιρρόης καθώς η τροχαία έκανε έλεγχο σε φορτηγά που μετέφεραν λιπάσματα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα.


Μπλόκο στα τρακτέρ στον Ισθμό...


ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να μην φθάσει κανένα τρακτέρ στην Αθήνα. Ήδη σταμάτησαν τα τρακτέρ στα...
διόδια πριν τον Ισθμό της Κορίνθου όπου συγκεντρώνονται αγρότες με μηχανήματα και λεωφορεία.

Ενδεικτικό είναι πως άνδρες της Τροχαίας σταματούν φορτηγά στα διόδια των Αφιδνών που έχουν κατεύθυνση την Αθήνα προκειμένου να ελέγξουν το φορτίο για την περίπτωση που υπάρχουν κρυμμένα τρακτέρ σε καρότσες.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου