Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11, 2016

Τρικαλινός τα έκανε "γυαλιά καρφιά" σε υποκατάστημα της ΔΕΗ


Κρατώντας μια μεταλλική κρεμάστρα, έσπαγε ό,τι έβρισκε μπροστά του

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της ΔΕΗ Τρικάλων, όταν ένας Τρικαλινός εισέβαλε, ως μαινόμενος ταύρος εν υαλοπωλείο. Σύμφωνα με το trikaladay, o 40χρονος Τρικαλινός... ανέβηκε στον 1ο όροφο της ΔΕΗ και αφού αρχικά επιτέθηκε φραστικά σε υπαλλήλους για την διακοπή του ρεύματος που οφειλόταν σε ανεξόφλητους λογαριασμούς, στη συνέχεια σε έξαλλη κατάσταση άρπαξε μια μεταλλική κρεμάστρα (καλόγερο) και άρχισε να... σαρώνει τα πάντα γύρω του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έσπασε υπολογιστές και άλλα αντικείμενα γραφείου, ενώ ευτυχώς δεν χτύπησε καμία από τις υπαλλήλους που βρίσκονταν στο χώρο και οι οποίες παρακολουθούσαν έντρομες τα όσα συνέβαιναν.

Μετά την πράξη του ο πολίτης τράπηκε σε φυγή, καθώς υπάλληλος της ΔΕΗ ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία και τον αναζητά με τη διαδικασία του αυτοφώρου καθώς κατατέθηκε σε βάρος του μήνυση.



«Βομβαρδισμένο» τοπίο θύμιζαν τα γραφεία της ΔΕΗ Τρικάλων το μεσημέρι της Πέμπτης.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το trikalanews.gr ενδεικτικές του τι συνέβη όταν Τρικαλινός με οφειλή 25.000 ευρώ, εισέβαλε στα γραφεία διαμαρτυρόμενος για την διακοπή του ρεύματος.
Ο εισβολέας, άρπαξε ένα μεταλλικό «καλόγερο» και άρχισε να σπάζει ότι έβρισκε μπροστά του με τους υπαλλήλους να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα και να προσπαθούν να μην βρεθούν αντιμέτωποί του.
Ο εισβολέας, όταν αντιλήφθηκε ότι έχει ειδοποιηθεί η Αστυνομία, τράπηκε σε φυγή και αναζητείται.



Πηγή: Trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου