Κυριακή, Φεβρουαρίου 07, 2016

ΕΛ.ΑΣ: Ενορκη Διοικητική Εξέταση για τη δράση των ΜΑΤ στην Κω. Ένταση σε Κω και Διαβατά


Ένταση και στα Διαβατά-Κάτοικοι έριξαν τον φράχτη του στρατοπέδου που προορίζουν για hot spot

Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τη στάση των αστυνομικών στα επεισόδια που έγιναν στην Κω το μεσημέρι του Σαββάτου ....
με τους κατοίκους που δεν θέλουν τη δημιουργία hotspot στο νησί.


Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και θα αποτελέσουν και το αντικείμενο διερεύνησης, η συμπεριφορά ορισμένων ανδρών των ΜΑΤ ήταν απαράδεκτη και προκλητική, χτυπώντας και βρίζοντας τους κατοίκους με σκαιότατο τρόπο. Μάλιστα όπως φαίνεται και σε ορισμένα βίντεο απειλούν τους κατοίκους και τους βρίζουν «θα σας γαμ...» πετώντας και δακρυγόνα.

«Μπλόκο» πολιτών σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κω -Τον «εγκλώβισαν» σε καφετέρια


Σε αναβρασμό παραμένει η Κως, με τις αντιδράσεις των πολιτών ενάντια στη δημιουργία hotspot να συνεχίζονται για μία ακόμη ημέρα.

Την Κυριακή, κάτοικοι του νησιού που διαφωνούν με αυτή την απόφαση της κυβέρνησης έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης, καταλήγοντας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ εκεί. Μάλιστα, διαδηλωτής με την ντουντούκα στο χέρι φώναζε ««Ηρθε η ώρα για να σφαχτείτε, αλήτες»!

Λίγο αργότερα, οι διαδηλωτές εντόπισαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλία Καματερό, ο οποίος βρισκόταν σε καφετέρια και τον... εγκλώβισαν εκεί. Αρχικά ο κόσμος εισέβαλε στο χώρο, αλλά οι ψυχραιμότεροι επέβαλαν την τάξη, ζητώντας από τους υπόλοιπους να βγουν από την καφετέρια, ενώ οι συγκεντρωμένοι φώναζαν στον κ. Καματερό να παραιτηθεί.













Ένταση και στα Διαβατά-Κάτοικοι έριξαν τον φράχτη του στρατοπέδου που προορίζουν για hot spot




Άμεσα διμοιρίες των ΜΑΤ παράχθηκαν μπροστά τους προκειμένου να μη τους αφήσουν να προσεγγίσουν τον χώρο των εργασιών. Ένταση επικρατεί στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης όπου πρόκειται να δημιουργηθεί το κέντρο μετεγκατάστασης προσφύγων.

Πριν από λίγο κάτοικοι της περιοχής έριξαν τον φράχτη του στρατοπέδου και εισέβαλαν μέσα σε αυτό.




Άμεσα διμοιρίες των ΜΑΤ παράχθηκαν μπροστά τους προκειμένου να μη τους αφήσουν να προσεγγίσουν τον χώρο των εργασιών.

Αυτή την ώρα οι κάτοικοι παραμένουν εντός του στρατοπέδου, με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να ηρεμήσουν την κατάσταση.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου