Δευτέρα, Φεβρουαρίου 08, 2016

Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: «Θα έρθουν οι αγρότες με τα τανκς στην Αθήνα για να εκβιάσουν» - Χαμός στη Βουλή

ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΒΡΟΥΤΣΗ-ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ
Την παρομοίωση των τρακτέρ με τανκ έκανε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και γ.γ. του υπ. Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της ΝΔ που ζητά ....την παραίτησή του.

Σε ένα κείμενο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Νεφελούδης, επιτίθεται κατά των αγροτών που βρίσκονται στους δρόμους για το ασφαλιστικό και την Παρασκευή έχουν προγραμματίσει να κατέβουν στην Αθήνα.

«Θα έρθουν λέει με τα τανκς (συγνώμη, με τα τρακτέρ εννοούσα) στην Αθήνα, για να κάνουν τι; Να εξοργίσουν ακόμη περισσότερο τους υπόλοιπους Ελληνες πολίτες με τους εκβιασμούς και την αδιαλλαξία. Καλώς να ορίσουν...» έγραψε ο γ.γ. του υπ. Εργασίας και το θέμα έφτασε μέχρι τη Βουλή.

Ο Γιάννης Βρούτσης προκάλεσε δύο φορές τον υπ. Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο, να καταδικάσει την φρασεολογία του κ. Νεφελούδη. Ωστόσο, ο κ. Κατρούγκαλος, όχι μόνο το απέφυγε, αλλά επανέλαβε την φράση του λέγοντας «θα έρθουν με τα τανκς, εεε..., συγνώμη, με τα τρακτέρ στο Σύνταγμα».



Οι διάλογοι στη Βουλή
Βρούτσης: Σήμερα το χρηματιστήριο κατέρρευσε σε ιστορικό χαμηλό τετραετίας. Ο Τσακαλώτος είπε στη Βουλή ότι όλα είναι στον αέρα και πως «εάν η αξιολόγηση δεν γίνει μέχρι το Μάιο καήκαμε». Ζητάμε την παραίτησή του κυρίου Νεφελούδη επειδή είπε οτι τα τρακτέρ ήταν τανκ εάν δεν τον αποπέμψετε και δεν τον παραιτήσετε, σημαίνει ότι ταυτίζεστε με αυτές τις απόψεις.
Κατρούγκαλος: Η παράταξή σας μας κληρονόμησε χάος και συντρίμμια και σήμερα εμφανίζεστε ως τιμητές. Οι αγρότες είναι στους δρόμους για τα πέντε χρόνια μαυρίλας των δικών σας πολιτικών εμείς προσπαθούμε να διορθώσουμε τις δικές σας πολιτικές.
Βρούτσης: Δεν απαντήσατε τίποτα για το Νεφελούδη. Αυτό σημαίνει συγκάλυψη, σημαίνει ότι στηρίζετε το γραπτό κείμενο του κ. Νεφελούδη
Κατρούγκαλος: Η μεγάλη πλειονότητα των αγροτών είναι στους δρόμους επειδή δεν αντέχουν πέντε χρόνια μαυρίλας των μνημονιακών πολιτικών και αγωνιούν για το τι θα γίνει μετά. Φαίνεται όμως από τα τελευταία επεισόδια σε βάρος βουλευτών του ΣυΡιζΑ από αυτούς που αρνούνται το διάλογο και λένε ότι θα έρθουν με τα τανκς, εεε..., συγνώμη, με τα τρακτέρ στο Σύνταγμα, ότι εμείς θέλουμε διάλογο. Εμείς ξεχωρίζουμε τα πραγματικά προβλήματα που θέλουμε να λύσουμε και εμείς τους αγρότες τους θεωρούμε ελπίδα για τον τόπο.



Πηγή: Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: «Θα έρθουν οι αγρότες με τα τανκς στην Αθήνα για να εκβιάσουν» - Χαμός στη Βουλή | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/249987/stelehos-syriza-tha-erthoyn-oi-agrotes-me-ta-tanks-stin-athina-gia-na-ekviasoyn-hamos#ixzz3zbIbeflT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου