Τετάρτη, Φεβρουαρίου 03, 2016

H Hannah Davis μας κάνει να βλέπουμε πυροτεχνήματα

Το cover girl του τελευταίου SI Swimsuit Edition που θα μπορούσε και να είναι δίδυμη αδελφή της Δούκισσας Νομικού.

Θωμάς Σγουρός

Ανερχόμενη style star, αρραβωνιάρα του θρύλου των New York Yankees, Derek Jeter και κριτής στο Project Runaway Junior. Η 25χρονη από τις Παρθένους Νήσους είναι ότι πιο καυτό..... και ανερχόμενο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην πλανητική πιάτσα.

Αυτό είναι το εξώφυλλο της για το τελευταίο Sports Illustrated. Το οποίο και προκάλεσε 'σούσουρο' καθώς κρίθηκε υπερβολικά σέξι για κάποιες πρωινές εκπομπές της αμερικάνικης τηλεόρασης.






Το 'χρυσό', δηλαδή, εισιτήριο της ώστε να μπει επιτέλους στην σούπερ λίγκα των μοντέλων στην οποία, το κορίτσι από τα Virgins Islands που το ανακάλυψαν στα 14 της ενώ έκανε surf στην παραλία μπροστά στο σπίτι της, δικαίως ανήκει.






Η συγκεκριμένη φωτογράφηση, έγινε σε μια φάρμα στο Tennessee, με την πάλαι ποτέ πρωταθλήτρια -και μέλος των εθνικών ομάδων της Καραϊβικής- τένις και βόλεϊ (ναι, διέπρεψε και στα δυο), να προσπαθεί να το παίξει σέξι (η ίδια θεωρεί ότι δεν είναι-δεν της αρέσουν τα μεγάλα χέρια και τα μεγάλα πόδια της).






Δεν ξέρω τι λες εσύ, αλλά εγώ θεωρώ πως τα κατάφερε. Το ίδιο που συνέβη και με την περσινή της φωτογράφηση, και πάλι για το SI, στο Jersey Shore.






Το ίδιο και με την προπερυσινή της, με την οποία έκανε ταυτόχρονα ντεμπούτο στο Sports Illustrated και στην ζωή μας.






Αν και, για να είμαι εντελώς ειλικρινής μαζί σου, εκείνη την εποχή ήταν λίγο πιο τσουπωτή, λίγο πιο αγύμναστη και λίγο πιο αδιάφορη από ότι τώρα.








'Όταν ήμουν έφηβη, έκαιγα τόσες πολλές θερμίδες παίζοντας επαγγελματικά τένις, που δεν είχε σημασία τι τρώω. Στα 18 μου βρέθηκα στο New York Fashion Week και έτρωγα κάθε μέρα πίτσα. Ένα χρόνο μετά είδα το σώμα μου να αλλάζει. Από τότε, αν και σιχαίνομαι το γυμναστήριο, πηγαίνω συστηματικά'



Σωματικά εννοώ, πάντα. Γιατί το πρόσωπό της, αυτό στο οποίο βασιλεύουν τα δυο υπέροχα πράσινα, τύπου laser, μάτια της, ήταν και παραμένει συγκλονιστικό.





Το ίδιο πρόσωπο που είδαμε στο φετινό κινηματογραφικό της ντεμπούτο ως Ferrari Girl στο Vacation. Ναι, το ξέρω ότι εμφανίστηκε για βια 30 δευτερόλεπτα πριν τσακιστεί. Ωστόσο μιλάμε για τον ίδιο ρόλο που στο original (Νational Lampoon's Vacation) είχε βοηθήσει την Christie Brinkley να γίνει ακόμη πιο διάσημη. Είναι σημαδιακό, σου λέω το γεγονός.






Όπως και να'χει, το εξώφυλλό της Hannah στο SI σε συνδυασμό με τον επικείμενο γάμο της με τον πολλά βαρύ Derek Jeter, την μετέτρεψε αυτομάτως από απλό bikini model σε -έστω ετερόφωτη- μίνι celebrity.






Ο ' εξαιρετικά φιλικός για το κοινό' χαρακτήρας της, καθώς είναι μεν σέξι, αλλά χωρίς να προκαλεί, τύπου 'το χαμογελαστό κορίτσι της διπλανής πόρτας', την βοήθησε να πάρει τον ρόλο του κριτή στο Project Runaway Junior που μόλις ξεκίνησε









'Ρίσκαρα πολύ αποδεχόμενη την πρόταση για το Project Runaway. Έπρεπε να αντιμετωπίσω κατάματα και να νικήσω έναν από τους μεγαλύτερους φόβους μου, αυτόν του να είμαι μπροστά από την κάμερα'



Ενώ το γεγονός ότι είναι εθισμένη με τα ρούχα, την μετέτρεψε, πέρα από μούσα διάφορων γνωστών οίκων που βαριέμαι (και δεν σε νοιάζει) να αναφέρω, σε ανερχόμενη style star. Τέτοιου επιπέδου και τέτοιας αναγνωρισιμότητας που βγάζει νόημα να την έχεις ως παρουσιάστρια σε βραβεία όπως τα American Music Awards.






Όλα καλά νέα για εκείνη. Αν και όχι ιδιαίτερα για όλους εμάς τους άντρες φαν της καθώς το μέλλον της φαίνεται να είναι πιο γκράντε και 'μοδίστικο'.

Κάτι που σημαίνει τέλος τα εξώφυλλα σε αντρικά περιοδικά όπως το Γαλλικό και Νοτιοαφρικάνικο FHM και το Μεξικάνικο GQ, που έχει κάνει μέχρι τώρα.






Τέλος και οι πολλές φωτογραφήσεις με bikini.






Δεν πειράζει όμως. Μπορεί να το χάσαμε το κορμί (βασικά το πρόσωπο, αυτό είναι το ατού της) πατριώτη, πάνω που το ανακαλύψαμε, αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσουμε τα πυροτεχνήματα που μας έκανε, κυριολεκτικά και μεταφορικά, να δούμε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου