Παρασκευή, Απριλίου 29, 2016

ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 14 ΜΗΝΩΝ ΚΟΡΟΥΛΑΣ ΤΟΥΣ


Ανδρόγυνο κατηγορείται για το θάνατο, από αμέλεια, της ηλικίας 14 μηνών κόρης τους, υπόθεση που αποκαλύφθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για ζευγάρι Ρομά, στους οποίους...

αποδίδονται ευθύνες για τις συνθήκες θανάτου του παιδιού.
Το άτυχο κοριτσάκι είχε πέσει, ενώ βρισκόταν στην αυλή της εκκλησίας της Οσίας Ξένης (στην περιοχή Χαριλάου), με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, συνέπεια κάκωσης στο κεφάλι, όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έκθεση.
Φαίνεται όμως ότι και στο παρελθόν το κοριτσάκι είχε υποστεί σωματικά τραύματα, επειδή ο 28χρονος πατέρας και η 30χρονη μητέρα του δεν επέδειξαν την προσοχή που όφειλαν ως γονείς. Μάλιστα, κατά πληροφορίες, είχε νοσηλευτεί σε διάφορα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας.
Ερευνώντας τις συνθήκες θανάτου της μικρής και σε συνδυασμό με τα προγενέστερα περιστατικά, σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής τής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία από αμέλεια και πρόκληση σωματικής βλάβης με συνεχή σκληρή συμπεριφορά. Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου