Σάββατο, Απριλίου 23, 2016

Δεν υπάρχουν αυτά τα πόδια που είδαμε στο “Βράδυ” – Δείτε τις φωτογραφίες…

Η παρουσία της στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου στο πρωινό του Mega πριν από δύο χρόνια ήταν από τις πιο σέξι της τηλεόρασης. Μετά από ένα πέρασμα από τις πίστες, η Ελισάβετ Σπανού αποφάσισε να τα παρατήσει όλα, το τραγούδι, τη νύχτα, τη σόουμπιζ, και να κάνει πράγματα....
που δεν θα της χαλούσαν τον χαρακτήρα. Μετά από αρκετό καιρό επέστρεψε, για μία και μόνο εμφάνιση, στο Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο, και έκανε τις δικές της ομολογίες και αποκαλύψεις.

Αποκαλύψεις όχι μόνο λεκτικές, αφού άφησε να εννοηθεί ότι ο κόσμος της νύχτας και η δημοσιοσχετίστικη κατάσταση που απαιτούσε το τραγούδι, περισσότερο ίσως και από το ταλέντο, την αηδίασαν, αλλά και σωματικές, αφού η εμφάνιση της υπενθύμισε γιατί αποτέλεσε την πιο σέξι πανελίστρια σε πρωινή εκπομπή.


Η Ελισάβετ Σπανού μπήκε στο στούντιο με ένα μαύρο μίνι φόρεμα και η αλήθεια είναι ότι στο 20λεπτο που βρέθηκε απέναντι από τον παρουσιαστή, ο ανδρικός πληθυσμός δυσκολεύτηκε να κεντράρει στο στόμα της, αφού δεν σταματούσε να κουνάει τα πόδια και να κάνει σταυροπόδια που μόνο ωραίες αναμνήσεις ξυπνούν. Κι όταν σηκώθηκε για να τραγουδήσει, δεν πήγε πίσω πάντως.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου