Πέμπτη, Απριλίου 07, 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κόμπρα δάγκωσε στη σκηνή τραγουδίστρια - Εκείνη συνέχισε το πρόγραμμα μέχρι που σωριάστηκε νεκρή [video]



Το ερπετό τη δάγκωσε κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της, στη σκηνή μπροστά στο κοινό της. Εκείνη συνέχισε ατάραχη να τραγουδάει μέχρι που 45 λεπτά αργότερα σωριάστηκε νεκρή...Το περιστατικό συνέβη στην Ινδονησία. Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια της χώρας, Ίρμα Μπουλέ, ίνδαλμα της νεολαίας, ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει τις επιτυχίες της και να αποθεωθεί από το κοινό της.

Το νούμερο της, εκείνο που την έκανε γνωστή, περιελάμβανε μια γνωστή επιτυχία της που θα την τραγουδούσε ανάμεσα σε φίδια. Η παραγωγή φρόντιζε πάντα τα φίδια να μην είναι άγρια, και δηλητηριώδη, όμως για έναν ανεξήγητο λόγο που ερευνά η αστυνομία, από τη συγκεκριμένη κόμπρα δεν είχε αφαιρεθεί το δηλητήριο λίγο πριν ξεκινήσει η Μπουλέ το νούμερο της.





Κάποια στιγμή και ενώ η τραγουδίστρια χόρευε και τραγουδούσε, με τα φίδια να τυλίγονται γύρω από το κορμί της, πάτησε κατά λάθος την κόμπρα. Σε κλάσματα του δευτερολέπτου το φίδι ανταπέδωσε. Τη δάγκωσε στη γυμνή γάμπα και έχυσε μέσα στο σώμα της τις φονικές τοξίνες του δηλητηρίου του.

Η Μπουλέ πόνεσε φριχτά αλλά σαν επαγγελματίας προσποιήθηκε ότι δεν είχε συμβεί το παραμικρό. Κανείς από το κοινό δεν κατάλαβε τι είχε γίνει. Μόνο όσοι ήταν μαζί της στη σκηνή. Τους έκανε νόημα ότι συνεχίζει. Τρία τέταρτα αργότερα μέσα σε ιδρώτα και φριχτούς πόνους, και εμετούς, η Μπουλέ σωριάστηκε νεκρή στο πάτωμα.

Εάν είχε διακόψει το πρόγραμμα της αμέσως όταν τη δάγκωσε το φίδι, και είχε μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο, θα είχε σωθεί. Το δηλητήριο της κόμπρας μπορεί να σκοτώσει έναν ελέφαντα των 1000 κιλών μέσα σε 120 λεπτά. Η Μπουλέ ζύγιζε μόλις 60 κιλά…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου