Πέμπτη, Μαΐου 05, 2016

Τελεσίγραφο Κοντονή: Αλλάξτε τους διαιτητές μέχρι αύριο στις 12:00, αλλιώς δεν θα γίνει τελικός

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΠΑΕΙ ΣΤΑ... ΑΚΡΑ

Η ενέργεια της ΕΠΟ να ορίσει τους συγκεκριμένους βοηθούς δίπλα στον Σιδηρόπουλο για τον τελικό Κυπέλλου προκάλεσε την αντίδραση του Σταύρου Κοντονή που απειλεί να ματαιώσει.... τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θεωρείται ο κατά τεκμήριο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής. Κοντονής και Γκιρτζίκης συμφώνησαν να «σφυρίξει» τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ και η ΚΕΔ τον όρισε για την αναμέτρηση του Σαββάτου, αλλά σκαρφίστηκε να του... αλλάξει τους επόπτες.Όρισε μεν τον Σιδηρόπουλο, αλλά όχι και τους βοηθούς που τον συνοδεύουν σε κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Οι Ευθυμιάδης, Κωσταράς παίζουν πάντα βοηθοί του Σιδηρόπουλου στα ευρωπαϊκά ματς, αλλά η ΚΕΔ αποφάσισε να τους «κόψει». Και όρισε βοηθούς τους Αλεξέα και Πετρόπουλο!

Εντύπωση, μάλιστα, προκαλεί το γεγονός πως η ΚΕΔ δεν έχει ορίσει ούτε σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος την «τριάδα» Σιδηρόπουλος-Ευθυμιάδης-Κωσταράς, παρά το γεγονός πως στην τρέχουσα σεζόν ο διαιτητής από τον Σύνδεσμο Δωδεκανήσου έχει σφυρίξει σε 11 ματς της Super League.Αναλυτικά, η νέα ανακοίνωση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, για τον τελικό Κυπέλλου: «Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα στη συνάντησή μου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ στις 27 Απριλίου, τα οποία διασφαλίζουν την ομαλή τέλεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και την κοινωνική ειρήνη, και δεν ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τις 12 το μεσημέρι αύριο, η Πολιτεία θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα».

Πηγή: Τελεσίγραφο Κοντονή: Αλλάξτε τους διαιτητές μέχρι αύριο στις 12:00, αλλιώς δεν θα γίνει τελικός | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/265516/telesigrafo-kontoni-allaxte-toys-diaitites-mehri-ayrio-stis-1200-allios-den-tha-ginei#ixzz47niPJXHk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου