Σάββατο, Μαΐου 28, 2016

Άριστα στην ΕΡΤ...

...για την κάλυψη της επίσκεψης Πούτιν...
Άψογη και απολύτως άρτια ήταν η κάλυψη της ΕΡΤ κατά την πρώτη ημέρα της επίσκεψης του ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση...
κατάφερε χωρίς προβλήματα και με επαγγελματικό τρόπο που αρμόζει στο μέγεθος και την ιστορία της να ενημερώσει την ελληνική κοινή γνώμη, αλλά και τη διεθνή (μοιράζοντας εικόνα παντού), για τη σημαντική επίσκεψη του ρώσου ηγέτη στη χώρα μας.

Κατά κοινή ομολογία η χθεσινή ήμερα για την ΕΡΤ ήταν μια πολύ καλή ημέρα, χάρη στον επαγγελματισμό και τα αντανακλαστικά που επέδειξαν οι δημοσιογράφοι και το τεχνικό προσωπικό της.

Επί ποδός σύσσωμο το δυναμικό του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, από τις 16:00 το απόγευμα και λεπτό προς λεπτό για περίπου 8 συνεχόμενες ώρες, κάλυψε πλήρως την άφιξη του Βλαντιμίρ Πούτιν, τις συναντήσεις και τις συνομιλίες που είχε με την ελληνική ηγεσία.

Αναμφισβήτητα ξεχωριστή στιγμή στη μαραθώνια κάλυψη που αξίζει θετική μνεία ήταν η επίσκεψη Πούτιν και Τσίπρα στο Βυζαντινό Μουσείο που δεν μετέδωσε κανένα άλλο κανάλι… Αφού παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες του χώρου, οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί της ΕΡΤ, κατάφεραν να μεταφέρουν στους τηλεθεατές με εξαιρετικό τρόπο την εικόνα της επίσκεψης, αλλά και την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο Μουσείο!

Τέλος, στα θετικά της κάλυψης η παρουσία του Πάνου Χαρίτου από τα κεντρικά στούντιο της Αγίας Παρασκευής που είχε στην ουσία και όλο το βάρος της 8ώρης μετάδοσης.

enimerosi24.gr
Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου