Κυριακή, Μαΐου 29, 2016

Θρίλερ στο Μεξικό -Θύμα απαγωγής ο άσος του Ολυμπιακού Πουλίδο;

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΑ ΜΜΕ-ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Η τελευταία φωτογραφία του Πουλίδο, 24 ώρες πριν εξαφανιστεί

Θύμα απαγωγής φέρεται να έχει πέσει ο Άλαν Πουλίδο, ο άσος του Ολυμπιακού, σύμφωνα ....με τα μέσα του Μεξικού. Οι αρχές στη χώρα μάλιστα έχουν εξαπολύσει ήδη ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν τον ποδοσφαιριστή αλλά και τους δράστες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα μεξικανικά Μέσα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, γύρω στις 2 τα ξημερώματα, έγινε ένα τηλεφώνημα προς τις Αρχές το οποίο έκανε λόγο για πιθανή απαγωγή του παίκτη.

Η αναστάτωση όμως προκλήθηκε στιγμές αργότερα, όταν κανείς δεν μπορούσε να εντοπίσει τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Οι Αρχές ξεκίνησαν αμέσως την έρευνα ενώ το τηλεφώνημα τους οδήγησε στην περιοχή Ciudad Victoria, όπου πιθανότατα απήχθη ο διεθνής άσος.

Πηγές κοντά στην αστυνομία, αλλά και πληροφοριοδότες ανέφεραν πως τις τελευταίες ημέρες ο Πουλίδο είχε απειληθεί έντονα.

Σύμφωνα με μεξικανικά ΜΜΕ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστεί σώος ο διεθνής άσος. Οπως αναφέρει μια πηγή ο παίκτης περπατούσε σε δρόμο δίπλα στο ποτάμι και από ένα στενό πατάχτηκαν μπροστά του 6 μασκοφόροι». Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διεθνής άσος είχε μόλις φύγει με την κοπέλα του από μαγαζί και οι απαγωγείς άφησαν ελεύθερη την Ιλεάνα, η οποία βρέθηκε στην είσοδο ενός πάρκου.

Ο αδελφός του ποδοσφαιριστή, Αρμάντο, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Millenio» και επιβεβαίωσε την εξαφάνισή του παίκτη, αλλά και την πιθανότητα απαγωγής. Η πόλη, όπου χάθηκαν τα ίχνη του, έχει και άλλα περιστατικά απαγωγής γεγονός που ενισχύει το σενάριο της απαγωγής του.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, στον Ολυμπιακό έχει σημάνει συναγερμός. «Δεν επιβεβαιώνουμε τίποτα, όμως είναι κάτι που το ψάχνουμε και το κοιτάμε πολύ σοβαρά», είναι η ενημέρωση που υπάρχει από πλευράς των ερυθρόλευκων.

ΓΙΟΡΤΑΖΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ
Η τελευταία φωτογραφία του Πουλίδο, 24 ώρες πριν εξαφανιστεί


Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των μεξικανικών αρχών για τον διεθνή επιθετικό του Ολυμπιακού Αλαν Πουλίδο, για τον οποίο εκφράζονται φόβοι ότι έπεσε θύμα απαγωγής.

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού, 24 ώρες πριν εξαφανιστεί γιόρτασε την επέτειο των 5 μηνών με την Ιλεάνα Σάλας με την οποία διατηρεί σχέση. Ανέβασε μάλιστα το Σάββατο στο Instagram μια φωτογραφία από την έξοδό του με την κοπέλα του,με το ακόλουθο σχόλιο:

«Πώς περνάει ο καιρός και συνεχίζω να θέλω να είμαι μαζί σου σε όλη τη ζωή μου. Είσαι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Ήρθες στην ζωή μου από το τίποτα και έχεις γίνει τα πάντα. Χαρούμενοι πέντε μήνες αγάπη μου. Σε αγαπώ».







Πηγή: Θρίλερ στο Μεξικό -Θύμα απαγωγής ο άσος του Ολυμπιακού Πουλίδο; | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/269434/thriler-sto-mexiko-thyma-apagogis-o-asos-toy-olympiakoy-poylido#ixzz4A3jk5wpC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου