Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016

Ο Φίλης ετοιμάζει… ηρωική έξοδο


Ολοένα και πληθαίνουν τα αίτηματα για την απομάκρυνση του Νίκου Φίλη από το υπουργείο Παιδείας, καθώς δεν είναι μόνο πανεπιστημιακοί και εκπαιδευτικοί που το ζητούν από τον πρωθυπουργό, αλλά και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Παιδείας ...απ' ότι φαίνεται κατάφερε με τις πράξεις του να στρέψει αρκετούς εναντίον του, γι” αυτό και σε κανέναν δεν προκαλεί πλέον εντύπωση ότι ορισμένες από τις αποφάσεις του δεν έχουν κανέναν αντίκτυπο, ότι τις αμφισβητούν ακόμη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (και των ΑΝΕΛ) και ορισμένοι ήδη του διεμήνυσαν πως δεν πρόκειται να τις ψηφίσουν.

Όπως γράφει ο «ΒΗΜΑτοδότης» πολλοί βουλευτές έλεγαν χαρακτηριστικά στη Βουλή: «Ο Φίλης ετοιμάζεται για ηρωική έξοδο, γι” αυτό φέρνει αυτό το νομοσχέδιο που ξέρει πως δεν πρόκειται να προχωρήσει».

Όμως ηταν οι ίδιοι που είδαν αυτό το νομοσχέδιο ως μάννα εξ ουρανού, αφού με την κατάθεσή του κατέθεσαν και αυτοί δεκάδες τροπολογίες – ακόμη και για προσλήψεις… δημοσιογράφων.

Μάλιστα, έχει κατατεθεί τροπολογία (υπογράφεται από τους Ευ. Τσακαλώτο και Ν. Τόσκα) με τίτλο «Ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις» που προβλέπει σε νομοσχέδιο για την Παιδεία την πρόσληψη δημοσιογράφων στα υπουργεία… Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου