Κυριακή, Μαΐου 22, 2016

"Κόκκινο πανί" ο Θεοδωρικάκος για τους Νεοδημοκράτες


"Καβάλησε καλάμι. Δεν μπορεί να μιλάει για βαρίδια στη Ν.Δ αυτός που ήταν στην ΚΝΕ και στον Λαλιώτη" λένε οι γαλάζιοι βουλευτές - Προβληματισμός στο επιτελείο Μητσοτάκη


"Κόκκινο πανί" για τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είναι ο στενός συενργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και γνωστός δημοσκόπος Τάκης Θεοδωρικάκος... με αφορμή δύο συνεντεύξεις του στα «Νέα» και στο «Action 24» όπου μίλησε για βαρίδια στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. «Αυτός που ήταν στην ΚΝΕ και στο γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ επί Λαλιώτη θα έπρεπε να είναι πιο συνεσταλμένος. Δεν μπορεί να μιλάει για βαρίδια στη Νέα Δημοκρατία ο Θεοδωρικάκος ο οποίος είναι πρόσφατος στη Ν.Δ» λένε χαρακτηριστικά οι "γαλάζιοι" βουλευτές με το κλίμα στα πηγαδάκια των Νεοδημοκρατών στη Βουλή να είναι πολύ κακό για τον συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη.

Στα ίδια πηγαδάκια σχολιαζόταν με νόημα και η αναφορά του κ. Θεοδωρικάκου πως αν και προσχώρησε στο κόμμα αμέσως μετά την εκλογή του κ. Μητσοτάκη δεν απέκλεισε να πολιτευτεί με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές "Αυτά είναι σημάδια έπαρσης. Καλό θα είναι κάποιοι να κατεβούν από το καλάμι" ακούστηκε χαρακτηριστικά σε γαλάζιο πηγαδάκι στο περιστύλιο της Βουλής. Το κακό για τον κ. Θεοδωρικάκο είναι πως το άσχημο κλίμα στις τάξεις της "γαλάζιας" Κ.Ο έχει φτάσει στα αυτιά συνεργατών του επιτελείου Μητσοτάκη οι οποίοι εμφανίζονται ιδιαιτέρως προβληματισμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου