Τρίτη, Μαΐου 31, 2016

ME ...KΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Έχει ξεσηκώσει τον κόσμο και δικαίως σε πολλές περιπτώσεις η Νέα Δημοκρατία, του Κυριάκου Μητσοτάκη. Έχει δίκιο, γιατί πράγματι ορισμένα γεγονότα και κυβερνητικές γκάφες, είναι εξωφρενικά. Ωστόσο υπήρχε πάντα ένα έλλειμμα, που δεν το επισημαίναμε μόνον εμείς, άλλα το εκμεταλλευόταν και ο Σύριζα και το υπογράμμιζαν επισήμως και ανεπισήμως και τα ίδια τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Πρόγραμμα, ιδέες ,αντιπροτάσεις, θέσεις, χρονοδιαγράμματα, η απάντηση στο "που θα βρείτε τα λεφτά;", στο ερώτημα του Σύριζα και ...όλων.
Μούγκα στην στρούγκα. Εντελώς απογυμνωμένη ....η Νέα Δημοκρατία, από επιχειρήματα, πήγε να φωνάξει, τσίριξε, αντιπαρατάθηκε (;) σε μείζονος σημασίας θέματα με την κυβέρνηση και συμπέρασμα κανένα. Πως να πείσει τον κόσμο, χωρίς αντιπροτάσεις.
Δεν θέλεις το μνημόνιο, το τάδε, το άλφα, το βήτα μέτρο;
Πες εσύ τι θα εκανες και που θα έβρισκες τα χρήματα, για να σε πιστέψουμε και να στείλουμε στο πυρ τον Σύριζα.
Έλα όμως που ο Κυριάκος, το βαστούσε μυστικό.
Δεν έλεγε τίποτα.
Εκτόξευση απειλών και αναθεμάτων, κατηγορίες επί κατηγοριών, αλλά για την ταμπακιέρα κουβέντα.
Αναλώθηκε η Νέα Δημοκρατία, τόσους μήνες, σε πυροτεχνήματα και αντιπολιτευτικό στυλ...Άδωνι. Εξυπνακίστικες κορώνες, άντε και καμιά γελοιογραφία του Αρκά, δανειζόμαστε και κάποιον πρωτοσέλιδο τίτλο του Βήματος και των Νέων, περιπαίζουμε, γελάμε, χλευάζουμε ...για την ταμπακιέρα;
Και έφθασε ο κόμπος στο κτένι... εκλογές δεν ήλθαν, ο κόσμος κατάλαβε και σε ποσοστό πάνω από εξήντα τοις εκατό, δηλώνει "η Νέα Δημοκρατία, δεν έχει εναλλακτικές λύσεις" κι αποφάσισε ο Κούλης να προχωρήσει στην ..δημιουργία προγραμμάτων.
Πάλι καλά που δεν το θυμήθηκε στο τέλος της θητείας της κυβέρνησης.


Ας ελπίσουμε να βρεθούν προτάσεις, ιδέες, προγράμματα.
Και να μην γίνουν τα μελλούμενα, άλλο ένα σώου του Κυριάκου αυτήν την φορά, στο ...Ζάππειο Μέγαρο...
Δεν πουλάει πια η επιθεώρηση, τέτοιου τύπου.
Ουσία, αντιπροτάσεις, λύσεις...ή Άδωνις... Διαλέγει και παίρνει ο Κυριάκος.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου