Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016

Η Μαντόνα το τερμάτισε -Με τα οπίσθια στη φόρα στο Met Gala

ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ, ΠΑΝΤΩΣ...

Μπορεί να είναι 57 ετών, αλλά η βασίλισσα της ποπ απέδειξε για μία ακόμα φορά πόσο τολμηρή είναι με την παρουσία της στο Met Gala στη Νέα Υόρκη, που συζητήθηκε..... όσο καμία άλλη.

Ένα μαύρο κοστούμι με bondage στοιχεία τόσο προκλητικό που άφηνε έκθετο το στήθος της και τα οπίσθιά της ήταν αυτό που προτίμησε η Μαντόνα για να εμφανιστεί σε ένα από τα πολυαναμενόμενα event κάθε χρονιάς. Για να συμπληρώσει την εικόνα της μάλιστα η τραγουδίστρια επέλεξε και ένα ζευγάρι μαύρες ψηλές μπότες που τις συνδύασε με μία σειρά από δερμάτινα λουριά που ανέβαιναν μέχρι τους μηρούς της.





Θέλοντας να δώσει έμφαση στην εικόνα της προκλητικής γυναίκας μάλιστα, η Μαντόνα, μιλώντας από το κόκκινο χαλί στο «E!», παραπονέθηκε ότι τα σημεία που άφησε έκθετα κρυώνουν, ενώ πήγε ένα βήμα παραπέρα ανεβάζοντας ακόμα πιο προκλητικές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram.



Με στοιχεία bondage και το φόρεμα της Nicki Minaj

Εκεί μοιράστηκε και μία φωτογραφία μαζί με την Μπιγιονσέ, η οποία ξεχώρισε και αυτή για τη στιλιστική της επιλογή καθώς ήταν από... λάτεξ.






Πηγή: Η Μαντόνα το τερμάτισε -Με τα οπίσθια στη φόρα στο Met Gala [εικόνες] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/264981/i-mantona-termatise-me-ta-opisthia-sti-fora-sto-met-gala-eikones#ixzz47tTrtKt2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου