Τρίτη, Μαΐου 31, 2016

Ντοκουμέντο: Το video που ξεμπροστιάζει τον Θεοδωράκη για τις offshore

Ο επικεφαλής του Ποταμιού δεν πήρε θέση μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1

Ένα βίντεο έρχεται να ξεμπροστιάσει τον Σταύρο Θεοδωράκη και το Ποτάμι αναφορικά με τη στάση στο ζήτημα των offshore.

To βίντεο δείχνει ξεκάθαρα ότι ο εισηγητής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς.... ψηφίζει ναι στο επίμαχο άρθρο για τις offshore.

Νωρίτερα σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στα Παραπολιτικα 90,1 δεν πήρε θέση για το θέμα δηλώνοντας την άγνοιά του.
Δείτε το video:

Ιδιαίτερα εκτεθειμένοι είναι στο Ποτάμι μετά τον σάλο που έχει προκληθεί γύρω από τις offshore. To κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη εξαπέλυσε δριμεία επίθεση για την επίμαχη ρύθμιση που επιτρέπει ουσιαστικά τις offfshore.


«Ας πάνε λοιπόν στις περιφέρειές τους οι 152 να εξηγήσουν στους άνεργους και όσους βασανίζονται να επιβιώσουν, ποιους ξέπλυναν και ποιους ξεπλένουν με αυτή τη διάταξη. Η κοινωνία απαιτεί ΤΩΡΑ εξηγήσεις από τους υπουργούς που υπογράφουν την εισηγητική έκθεση», έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Μετά την ανακοίνωση όμως κατάλαβαν την γκάφα όπως παραδέχθηκε και ο Γιώργος Μαυρωτάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.


"Αυτοκριτικό tweet:Το άρθρο 178 με τις offshore έπρεπε να είχε εντοπισθεί στην κοινοβουλευτική διαδικασία & όχι ex post.Τι να προλάβεις όμως;" αναφέρει χαρακτηριστικα.

ΥΓ: Ο πρόεδρος δεν γνωρίζει τι ψηφίζει το κόμμα του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου