Τετάρτη, Ιουνίου 01, 2016

Νέο βίντεο δείχνει ότι ο γορίλας προστάτευε το 4χρονο παιδί - Αλλά τον σκότωσαν


Ερευνούν τους γονείς του 4χρονου για αμέλεια
Ενα νέο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα η Mirror, δέιχνει ότι ο Χαράμπ, ο γορίλας που σκότωσαν οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου στο Σινσινάτι, προστάτευε το 4χρονο παιδί που έπεσε στο κελί του.
Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι ο γορίλας, δεν έδειχνε καθόλου επιθετική συμπεριφορά ....
προς το παιδί το οποίο έπεσε στην τάφρο που βρίσκονταν το άγριο ζώο, από ύψος 4 μέτρων περίπου.

Οπως αναφέρουν αυτόπτες τα ουρλιαχτά φόβου από όσους παρακολουθούσαν τη σκηνή, πανικόβαλαν το ζώο και το οδήγησαν να σύρει το παιδάκι στο νερό.

Λίγες στιγμές αργότερα, ο 17χρονος γορίλας, έπεφτε νεκρός από όπλα του προσωπικού του ζωολογικού κήπου.


Ο πυροβολισμός του γορίλα Χάραμπ στον ζωολογικό κήπο του Σινσινάτι στις ΗΠΑ έχει προκαλέσει την οργή του κόσμου, με πολλούς να κατηγορούν τους ζωής για αμέλεια.

Το 4χρονο αγόρι έπεσε μέσα σε μια τάφρο με νερό δίπλα στον χώρο που κοιμόταν ο γορίλας. Το παιδί έμεινε περίπου 10 λεπτά με τον Χάραμπ δίπλα του, ο οποίος δεν έδειξε να τον απειλεί με την συμπεριφορά του μέχρι που τον έσυρε στον χώρο που κοιμάται.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι φωνές όσων παρακολουθούσαν το περιστατικό, πανικόβαλαν τον Χάραμπ, με αποτέλεσμα να πάρει το παιδί στον άλλο χώρο. Οπως τονίζουν ο γορίλλας δεν παρουσίασε καμία επιθετική συμπεριφορά απέναντι στον 4χρονο.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο γορίλλας πέφτει νεκρός από τα πυρά του προσωπικού του πάρκου.


Η μητέρα του παιδιού Μισέλ Γκρεγκς, μέσω ανάρτησής της στο Facebook, μίλησε για ατύχημα και είπε πως ο Θεός προστάτευε τον γιο της μέχρι να επέμβουν οι αρχές του ζωολογικού πάρκου.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τη σκέψη και τις προσευχές τους. Ο Θεός προστάτευσε το παιδί μου μέχρι οι αρχές να μπορέσουν να τον πιάσουν», έγραψε, λέγοντας πως το παιδί τις είχε εκδορές και πρόσθεσε:

«Ως κοινωνία γρήγορα κρίνουμε πώς ένας γονιός μπορεί να πάρει τα μάτια του από το παιδί του και όποιος με ξέρει γνωρίζει ότι εγώ προσέχω τα παιδιά μου. Ατυχήματα συμβαίνουν, αλλά είμαι ευγνώμων στους σωστούς ανθρώπους που βρίσκονταν τη σωστή στιγμή σήμερα».

Τα σχόλια των χρηστών του Διαδικτύου είναι πολλά, κατηγορώντας τους γονείς για αμέλεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου