Πέμπτη, Ιουνίου 02, 2016

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΚΙ ΑΠ' ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ...

Που έλεγε και ο Σαββόπουλος. Που δεν έλεγε...ο Κυριάκος. Συγκέντρωση λοιπόν στο Σύνταγμα, μία ημέρα πριν από τα ...γενέθλια Παπανδρέου (σημειολογικόν;), όπου καλείται ο λαός, να διατρανώσει, υπέρ της παραίτησης της κυβέρνησης Σύριζα.
Καμμία αντίρρηση. Οι συγκεντρωμένοι θα ζητήσουν και "συνεννόηση με την Ευρώπη, χωρίς εχθρική συμπεριφορά". Δεν επεξηγούν φυσικά, εχθρική συμπεριφορά από τους... Ευρωπαίους δυνάστες;
Επίσης θα ζητήσουν, όλοι,να μην χειραγωγούνται .....
τα μέσα ενημέρωσης.
Από ποιον, από τον Σύριζα; Αφού από το πρωί έως το βράδυ, βρίζουν την κυβέρνηση και λατρεύουν τον Μητσοτάκη. Για να μας πουν ένα μέσο που χειραγωγεί η κυβέρνηση; Την Αυγή; Μήπως εννοούν το θέμα της... αδειοδότησης; Τα δάνεια τα χαριστικά και αγύριστα και τα χρήματα που χρωστούν οι εκδότες, ακόμα και στα ασφαλιστικά τους ταμεία; Για ποια χειραγώγηση μιλούν.
Η αλήθεια είναι, ότι μετά την προσμονή για πρόωρες εκλογές και την συνεχή επίκλησή της, από τον Κυριάκο, το θέμα στράβωσε και όλο και κάτι θα πρέπει να θυμίζει πάλι εκλογές, αφού αυτό δεν ...πέρασε.
Ωστόσο ακόμα και στην Νέα Δημοκρατία, βαστούν μια πισινή...Σου λέει... μπας και δεν έχει κόσμο και γίνουμε ρεζίλι; Αλλά και κόσμο να έχει κύριοι της Συγγρού, σας θυμίζουμε ότι πάλι είχε κόσμο, στο περίφημο δημοψήφισμα του ΝΑΙ και του OXI και την επόμενη πανηγύριζαν όλα τα...χειραγωγημένα μέσα ενημέρωσης, ότι ο κόσμος είπε ΝΑΙ και στην συνέχεια ότι ο Τσίπρας δεν βγαίνει... Και διαψεύσθηκαν.
Το μένος των μέσων ενημέρωσης, κατά του Τσίπρα, δεν έχει μόνον σχέση με τα διαπλεκόμενα, τις άδειες, ότι τους έβαλε να πληρώσουν τα δάνεια κλπ κλπ. Έχει σχέση με το...μανιάτικο, που του κρατάνε οι εκδότες, όταν έφαγαν την πατσαβούρα σε δημοψήφισμα και εκλογές... Και το πάνε φιρι φιρι έναν διαλυμένο Σύριζα να τον συσπειρώσουν και πάλι... Τρίβει τα χέρια του ο Τσίπρας. Αλλά αυτά είναι... υψηλή πολιτική διανόηση γι' αυτούς.


Πολιτική; Που' ναι η πολιτική, οι προτάσεις και να δείτε πως πέφτει, χωρίς συγκεντρώσεις..-








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου