Τρίτη, Ιουνίου 28, 2016

Τα κορίτσια του Τραμπ προσπαθούν να... «σπάσουν» το Διαδίκτυο -Τις τρολάρει το Ιντερνετ

ΕΓΙΝΑΝ VIRAL
Σέξι κορίτσια τα βγάζουν όλα για να στηρίξουν τον Τραμπ
Ένας λογαριασμός με το όνομα «BabesForTrump» στο Twitter έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής στο στο Twitter, καθώς γυναίκες ποζάρουν με ή χωρίς ρούχα σε σέξι πόζες δείχνοντας την στήριξή τους....
στο Ντόναλντ Τραμπ.

Περισσότερες από 100 γυναίκες έχουν ποζάρει είτε με καυτά μπικίνι στην παραλία, είτε με μπλουζάκια του Τραμπ ή με τα εσώρουχά τους, προκαλώντας αναστάτωση στο διαδίκτυο.

Την ιδέα είχαν 4 φοιτήτριες οι οποίες δημιούργησαν τον λογαριασμό τον Φεβρουάριο, υποστηρίζοντας πως δεν φοβούνται να δείξουν λίγο γυμνό παραπάνω για τον αγαπημένο τους υποψήφιο, ειδικότερα μετά από τις δημοσκοπήσεις που ήθελαν τις περισσότερες γυναίκες να υποστηρίζουν την Χίλαρι Κλίντον.

Η σελίδα μετράει περισσότερο από 6 χιλιάδες ακολούθους, ενώ το hashtag #TrumpGirlsBreakTheInternet (δηλαδή τα κορίτσια του Τραμπ «σπάνε» το διαδίκτυο ) είναι το πιο διαδεδομένο.

Ωστόσο παρά το ντόρο του συγκεκριμένου λογαριασμό, το κόμμα των Ρεπουμπλικανών και ο Τραμπ δεν έχουν αναφερθεί ποτέ σ΄αυτό, ενώ οι τέσσερις φοιτήτριες έχουν αναφέρει πως δεν έχουν καμία (φιλική ή άλλη) σχέση με τον Τραμπ.

«Στόχος του λογαριασμού είναι να δημιουργηθεί μία αυτόνομη πλατφόρμα με φοιτητές (κυρίως γυναίκες), οι οποίες να μπορούν να εκφράζουν ελεύθερα τις πολικές τους πεποιθήσεις», είπε στη Huffington Post ένας από τους υπεύθυνους τους λογαριασμού.

Η προκλητική φωτογραφία, πάντως, που έκανε την σελίδα γνωστή στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες, είναι αυτή με μία γυναίκα να έχει κατεβάσει το εσώρουχο της μπροστά σε έναν άνδρα, ο οποίος παρακολουθεί τον Τραμπ στην τηλεόραση.

Μετά από αυτή την δημοσίευση, χρήστες που δεν στηρίζουν τον Τραμπ έκαναν χιουμοριστικά tweets, που δεν είχαν καμία σχέση με το αρχικό περιεχόμενο της σελίδας. Έτσι οι ίδιοι «τρόλαραν» τον Τραμπ και τα κορίτσια του, χρησιμοποιόντας το ίδιο hashtag #TrumpGirlsBreakTheInternet το οποίο με αυτόν τον τρόπο, έφτασε το πρωί της Κυριακής να είναι πρώτο trend στο Twitter!



(Είστε όλες τόσο άσχημες).





Το hashtag #TrumpGirlsBreakTheInternet είχε άλλη κατάληξη από εκείνη που θα επιθυμούσαν οι δημιουργοί του


Τα «καυτά» κορίτσια του Ντόναλντ Τραμπ προσπάθησαν να «σπάσουν» το Διαδίκτυο, αλλά δυστυχώς για τον μεγιστάνα υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, δεν τα κατάφεραν!
Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες, όταν δημιουργήθηκε στο Twitter μια σελίδα με την ονομασία «Babes For Trump» (μωρά για τον Τραμπ) στην οποία γυναίκες που υποστηρίζουν τον Τραμπ «ανέβαζαν» φωτογραφίες τους -συνήθως σέξι και ημίγυμνες.

Ωστόσο, το hashtag #TrumpGirlsBreakTheInternet -δηλαδή τα κορίτσια του Τραμπ «σπάνε» το Ίντερνετ- που υποστηρικτές του Τραμπ έφτιαξαν προκειμένου να στηρίξουν τον μεγιστάνα, είχε άλλη κατάληξη από εκείνη που θα επιθυμούσαν οι δημιουργοί του.

Το βράδυ του Σαββάτου το συγκεκριμένο hashtag «κέντρισε» το ενδιαφέρον χρηστών του Twitter που δεν στηρίζουν τον Τραμπ και οι οποίοι άρχισαν να το χρησιμοποιούν, «ανεβάζοντας», στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης εικόνες που καμία σχέση δεν έχουν με την καμπάνια του υποψηφίου!

Ουσιαστικά, «τρόλαραν» το #TrumpGirlsBreakTheInternet το οποίο με αυτόν τον τρόπο, έφτασε το πρωί της Κυριακής να είναι πρώτο trend στο Twitter!

Απίστευτο «τρολάρισμα» στο Twitter



«Εγώ όταν είδα το hashtag #TrumpGirlsBreakTheInternet», έγραψε ένας χρήστης



Ο λόγος που ξεκίνησε η συγκεκριμένη καμπάνια με τα «κορίτσια του Τραμπ» στο Twitter φαίνεται ότι οφείλεται στις δημοσκοπήσεις που είδαν τον τελευταίο καιρό το «φως» της δημοσιότητας και οι οποίες έδειξαν ότι οι γυναίκες προτιμούν την Χίλαρι Κλίντον έναντι του ρεπουμπλικανού υποψηφίου.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με έρευνα του You Gov poll που πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 20 Ιουνίου, η Κλιντον έχει διψήφιο προβάδισμα έναντι του Τραμπ όσον αφορά στις γυναίκες ψηφοφόρους. Επίσης, έρευνες που έγιναν τον περασμένο Μάρτιο έδειξαν ότι σε ποσοστό 70%, οι Αμερικανίδες είχαν αρνητική άποψη για εκείνον.

Πάντως, αξίζει να δούμε μερικά από τα «καυτά» κορίτσια του Τραμπ






Φωτογραφίες: Twitter/ BabesForTrump



Πηγή: Σέξι κορίτσια τα βγάζουν όλα για να στηρίξουν τον Τραμπ -Τις τρολάρει το Ιντερνετ [εικόνες] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/274591/sexi-koritsia-ta-vgazoyn-ola-gia-na-stirixoyn-ton-tramp-tis-trolarei-internet-eikones#ixzz4ClMSTQX9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου