Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016

Νέα μαρτυρία "καίει" τον Ντε Χέα! Τα γυμνά βίντεο που ήταν... παραγγελιά


Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για το σεξουαλικό σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται και το όνομα του τερματοφύλακα της Manchester United, αλλά και της Εθνικής Ισπανίας, Νταβίντ Ντε Χέα. Η κατάθεση μίας γυναίκας σε ισπανικό δικαστήριο είναι το νέο στοιχείο που δημιουργεί "πονοκέφαλο" στον Ισπανό ....
διεθνή τερματοφύλακα.

Συνέχεια δίνουν πολλά διεθνή δημοσιεύματα στην υπόθεση του κυκλώματος σεξουαλικής εκμετάλλευσης, παιδικής πορνογραφίας και εξώθησης στην πορνεία, στο οποίο όλο και περισσότερο εμπλέκεται το όνομα του Νταβίν Ντε Χέα.

Ο Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας παρουσιάζεται ως έχων το ρόλο... μεσάζοντα σε υποθέσεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης, ενώ το νέο στοιχείο έρχεται μέσα από μία κατάθεση.

Ένας μάρτυρας υπό προστασία κατέθεσε σε ισπανικό δικαστήριο εναντίον του "Torbe", ο οποίος φέρεται να είναι εκ των βασικών κατηγορουμένω της υπόθεσης και είναι σκηνοθέτης ταινιών πορνό.

Το Russia Today επικαλείται την ισπανική Eldiario και αναφέρει πως στην συγκεκριμένη κατάθεση αναφέρθηκε πως η μάρτυρας αποκάλυψε πως ο "Torbe" την κακοποίησε και αμέσως μετά την ανάγκασε να "τραβήξει" αρκετά... πιπεράτα βίντεο, εκ των οποίων τα δύο θα προορίζονταν για τον Ισπανό τερματοφύλακα της Manchester United.

Ο ρόλος μεσάζοντα

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ένας ακόμη ποδοσφαιριστής, ο 21χρονος Ίκερ Μουνιαϊν, διεθνής με την εθνική Ισπανίας κάτω των 21 ετών, κατηγορείται από μία γυναίκα πως την κακοποίησε σε ένα ξενοδοχείο, μαζί με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν κατονομάζεται. Όλα αυτά υπό τις απειλές του "Torbe" ο οποίος της υποσχέθηκε αμοιβή.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα παρουσιάζεται ως ο άνθρωπος που τηλεφώνησε στον "Torbe" για να κανονίσει το "ραντεβού", με την μάρτυρα να δηλώνει ακόμη πως κράτησαν επικοινωνία για λίγο καιρό, ενώ δεχόταν και απειλές για να παραμείνει "σιωπηλή".

Ακόμη, το όνομά του αναφέρεται και σε μία ακόμη κατάθεση μίας ανήλικης, η οποία κατήγγειλε πως βιάστηκε από τον "Torbe" και ισχυρίστηκε πως το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο ούτως ώστε ο Ντε Χέα και κάποιοι ποδοσφαιριστές της Ατλέτικ Μπιλμπάο να μπορούν να το δουν!

Ο ίδιος ο Ντε Χέα δηλώνει "πολύ, πολύ ήρεμος", αρνείται όλες τις κατηγορίες και τονίζει πως η υπόθεση έχει, πλέον, περάσει στα "χέρια" των δικηγόρων του. Τον Ισπανό διεθνή υπερασπίστηκε και ο προπονητής του στην Εθνική Ισπανίας, Βιθέντε ντελ Μπόσκε, ο οποίος δήλωσε πως ο Ντε Χέα είπε ενώπιον όλης της αποστολής, που βρίσκεται στη Γαλλία για την τελική φάση του Euro 2016, πως δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στην υπόθεση.

Πηγή: rt.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου