Πέμπτη, Ιουνίου 30, 2016

Έγκλημα στα Λιμανάκια...

...Σκέτη ανατριχίλα από τις λεπτομέρειες που βλέπουν το φως...

Οι δράστες χτύπησαν το πρόσωπο του θύματος με πέτρες, τον περιέλουσαν με βενζίνη και του έβαλαν φωτιά - Έκαναν ένα τσιγάρο και...
επέστρεψαν για να δουν αν ο 50χρονος ήταν ακόμη ζωντανός - Όταν είδαν ότι το θύμα «κουνιόταν ακόμη» τον ξαναχτύπησαν και τον ξαναπυρπόλησαν ...

Συνεχίζει να σοκάρει το άγριο έγκλημα που έγινε στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης με θύμα έναν 50χρονο.

Ο ένας εκ των δραστών στην ανατριχιαστική του ομολογία στους αστυνομικούς περιγράφει πώς σκότωσε τον 50χρονο και η ωμή περιγραφή του προκαλεί ανατριχίλα: «Τον χτύπησα με πέτρα στο κεφάλι και μετά του έβαλα φωτιά. Πήγαμε με τη φίλη μου στο αμάξι και καπνίσαμε ένα τσιγάρο. Μετά επέστρεψα για να δω αν είχε πεθάνει. Τον είδα ακόμη να κουνιέται. Τον χτύπησα ξανά με πέτρες στο κεφάλι και του έβαλα πάλι φωτιά. Τις πέτρες τις πέταξα στη θάλασσα» φέρεται να είπε στην κατάθεσή του, όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το ζευγάρι των δραστών με το θύμα γνωρίζονταν καλά αφού ο 50χρονος διατηρούσε σχέσεις με τη μητέρα της 19χρονης. Το θύμα, σύμφωνα με την 19χρονη, της είχε επιτεθεί σεξουαλικά το μοιραίο βράδυ της 15ης Ιουνίου, μέσα στο σπίτι της στην Δραπετσώνα. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης είχε μπει στο σπίτι ο 34χρονος σύντροφός της, ο οποίος άρχισε να χτυπά τον 50χρονο με έναν ανεμιστήρα και με γροθιές.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις του ζευγαριού, ο 50χρονος είχε τις αισθήσεις του μετά την επίθεση. «Του δέσαμε τα χέρια και του είπαμε ότι θα τον πάμε στο σπίτι του στο Πέραμα. Έτσι τον βάλαμε στο αυτοκίνητο» ανέφερε το ζευγάρι, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Ωστόσο, ο 34χρονος φαίνεται να είχε προαποφασίσει τη δολοφονία του 50χρονου, παίρνοντας μαζί του και ένα μπιτόνι βενζίνη.

Αφού τον μετάφεραν στα Λιμανάκια, τον έβγαλαν από το αμάξι, και σε κάποιο σημείο κοντά στην παραλία, ο 34χρονος έδεσε και τα πόδια του θύματος με ταινία συσκευασίας. Άρχισε και πάλι να τον χτυπά και στη συνέχεια περιέλουσε το πρόσωπο, τα χέρια, το σώμα του 50χρονου με βενζίνη, και του έβαλε φωτιά. Το ζευγάρι γύρισε στο αυτοκίνητο, όπου έκαναν… τσιγάρο. Ο 34χρονος επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, όταν διαπίστωσε ότι ο 50χρονος δεν ήταν νεκρός, τον χτύπησε και πάλι με πέτρες, γύρισε στο αυτοκίνητο πήρε το μπιτόνι βενζίνης, περιέλουσε για δεύτερη φορά το θύμα, εμπότισε ένα παπούτσι και μια κάλτσα και την τοποθέτησε στο πρόσωπο του 50χρονου και έβαλε φωτιά για να κάψει ζωντανό το θύμα και να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του. Αφού ολοκλήρωσαν το αποτρόπαιο έγκλημά τους επέστρεψαν στο σπίτι, όπου καθάρισαν τα ίχνη αίματος, έβαψαν τους αιματοβαμμένους τοίχους και απομάκρυναν τα ματωμένα έπιπλα με τη βοήθεια μια συνομήλικης φίλης της 19χρονης.



protothema.gr

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου