Σάββατο, Ιουνίου 04, 2016

ΚΥΡΙΑΚΟ; ΔΩΔΕΚΑ(;)ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ...ΦΕΥΓΟΥΝ.

ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.

Από την αρχή οι συμπάθειες του Κυριάκου Μητσοτάκη, είχαν ξενίσει. Δεν πίστευαν στ΄ αυτιά τους και στα μάτια τους, οι νεοδημοκράτες. Πρόσωπα εκτεθειμένα στην παράταξη, κατά καιρούς, από τον δημοσιογραφικό, εκδοτικό και επιχειρηματικό κόσμο, στελέχη με ύποπτο παρελθόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα πλησίαζε, με την... ίδια ευκολία, που τοποθέτησε στον πολιτικό σχεδιασμό ....έναν κατηγορούμενο για παιδεραστία.


Οι ποταμίσιοι λοιπόν, έβγαλαν μια ανακοίνωση -την συμμετοχή τους άρχισαν να την διαψεύδουν, αλλά δεν βαριέσαι- όπου υποστήριζαν την Νέα Δημοκρατία και έλεγαν ότι φεύγουν από το Ποτάμι.
Στην πλειοψηφία τους, αποτυχημένοι υποψήφιοι βουλευτές,  είδαν φως και ανέβηκαν.
Χαρά η Νέα Δημοκρατία... που επισήμως δεν είπε τίποτα, ανεπισήμως όμως έδινε στα μέσα ενημέρωσης την είδηση.
Προφανώς επρόκειτο για...ρυάκι. αλλά ποτάμι το είδε ο Κυριάκος.
Γέλασαν και οι κότες ...οι μόνοι που δεν γέλασαν είναι δυο ιστορικά στελέχη της Νέας Δημοκρατιας. που λένε ότι θα την κάνουν.
Από το να το λένε φυσικά, έως να το πράξουν έχει απόσταση μεγάλη, αλλά δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Κυριάκος δεν έχει κατανοήσει πως όσους έστω και χαμηλά στελέχη παίρνει, οι διπλάσιοι θα του φεύγουν.
Το θέμα δεν είναι να ανοίξει η Νέα Δημοκρατία, να..ξεχειλώσει ως πουλόβερ, για να δεχθεί κόσμο, αλλά είναι το να πείσει ότι διαθέτει εναλλακτική λύση, με σοβαρό πολιτικό λόγο. Έτσι δεν θα προστρέξουν λαμόγια, αλλά πολίτες που πιστεύουν σε αυτήν. Τα ανοίγματα του Μητσοτάκη, είναι ένα παραμύθι για μικρά παιδιά.
Είναι σίγουρο, ότι πολλοί θα φύγουν, λίγοι θα έλθουν, εάν δεν ξεκαθαρίσει οριστικά που το πάει πολιτικά, εάν δεν σεβασθεί την ιδεολογία μιας παράταξης κι αν δεν φτιάξει πρόγραμμα.
Μια και είπαμε για πρόγραμμα, σας προτρέπουμε να διαβάσετε αυτό που απήγγειλε ως πρόγραμμα ο Κυριάκος, για τους μετανάστες. Κι αν κατανοήσετε τίποτα, ελάτε να μας το πείτε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου