Τρίτη, Ιουνίου 28, 2016

Έλα τα καλά κανάλια, εδώ τα καλά κανάλια...

Περιθώριο λίγων ημερών έχουν οι ενδιαφερόμενοι ώστε να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Η διορία λήγει την...

(άλλη) Δευτέρα, 4 Ιουλίου, στις 15:00 ακριβώς.

Πρέπει να βιαστούν επομένως να καταθέσουν τον απαραίτητο φάκελλο όσοι ενδιαφέρονται. H Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας εξέδωσε σήμερα και σχετική οδηγία για το θέμα. Οι υποψήφιοι οφείλουν να υποβάλλουν «σφραγισμένο φάκελο» που θα αναγράφει εξωτερικά και με κεφαλαία γράμματα τα εξής:

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ “…………..” ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΑΔΕΙΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΠΙΓΕΙΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΥΡΥΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΛΗΨΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ (high definition)».

Θα φέρει φυσικά τις υπογραφές του νόμιμου εκπροσώπου του υποψηφίου ή άλλου ειδικά εξουσιοδοτημένου προσώπου και μόλις παραλαμβάνεται (ο φάκελος) θα συντάσσεται αποδεικτικό από το αρμόδιο Τμήμα Πρωτοκόλλου και θα δίνεται αριθμός πρωτοκόλλου.

Οι φάκελοι θα παραμείνουν σφραγισμένοι μέχρι τη στιγμή που θα τους ανοίξει η Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού. Πότε; Αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας για τη κατάθεση των φακέλων αιτήσεως συμμετοχής, την άλλη Δευτέρα δηλαδή, στις 3 το μεσημέρι. Θα το κάνει, φυσικά, παρουσία και των εκπροσώπων των υποψηφίων, προκειμένου, να διαπιστώσουν την ύπαρξη των προαπαιτουμένων, σύμφωνα με την προκήρυξη. Μετά το άνοιγμά τους οι φάκελοι θα είναι προσβάσιμοι σε όλους τους υποψηφίους.

Μπήκαμε στην τελική ευθεία, την ερχόμενη εβδομάδα θα γνωρίζουμε πόσοι θα είναι εκείνοι που θα διεκδικήσουν τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες...

Δημήτρης Κανελλόπουλος

efsyn.gr

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου