Πέμπτη, Ιουλίου 28, 2016

Μύκονος: Πλήρωσαν 9.000 ευρώ για να ακούσουν Ρουβά!


Ελάχιστοι επώνυμοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα

Αποστολή στη Μύκονο : Φρίξος Δρακοντίδης,

Σχετικά μικρή η προσέλευση κόσμου και επωνύμων στο Καλό Λιβάδι όπου ο pop star τα έδωσε όλα, όπως και το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ που έμεινε μέχρι το τέλος της βραδιάς
Τα είχε όλα η χτεσινοβραδινή εμφάνιση... του Σάκη Ρουβά στην Μύκονο, εκτός-και αυτό κατά γενική ομολογία-από πολύ κόσμο. Ελάχιστοι επώνυμοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ακόμα λιγότεροι αυτοί που έβαλαν βαθιά το χέρι στη τσέπη και πλήρωσαν έως και 700 ευρω το άτομο για να δουν τον Έλληνα pop star πάνω στη σκηνή που στήθηκε στην παχιά άμμο της παραλίας Καλό Λιβάδι. Εκεί, όπου το κόστος για ένα πρώτο τραπέζι δώδεκα ατόμων ανήλθε στις 9.000 ευρώ.

Και αν τα φωτορυθμικά σε συνδυασμό με την ακατάσχετη ρίψη πυροτεχνημάτων-τόσα δεν έπεσαν ούτε κατά την βραδιά έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004-έκαναν τη νύχτα μέρα δημιουργώντας φαντασμαγορική ατμόσφαιρα από χιλιόμετρα μακριά, η πραγματικότητα από κοντά ήταν διαφορετική.

Καθώς πλησίαζες στην παραλία και στο καλαίσθητο beach-bar restaurant Rakkan η εικόνα ήταν απογοητευτική σε ότι αφορούσε την προσέλευση του κόσμου, που δεν ήταν η προσδοκώμενη για ένα τέτοιο βράδυ.

Αν δεν ήταν και η ενέργεια του καλλιτέχνη, η θετική του διάθεση και οι εντυπωσιακές χορογραφίες να θερμάνουν το παγωμένο πάνω στην άμμο σκηνικό μαζί με καμιά διακοσαριά ορκισμένους πιστούς αλλά και μερικές δεκάδες ξένους τουρίστες που δεν είχαν πρόβλημα να πληρώσουν πολλά τότε ίσως τώρα να γράφαμε για παταγώδη αποτυχία.

Πιο τυχεροί εκείνοι που δεν πλήρωσαν 40 ευρώ είσοδο για να μπουν αλλά με μπύρες στο χέρι παρακολούθησαν την συναυλία ανενόχλητοι και από κοντινή απόσταση.

Ο φράχτης που είχε στηθεί περιμετρικά της σκηνής και των τραπεζιών έγινε βορά στα αδηφάγα βλέμματα των τζαμπατζήδων όπως στα θρυλικά drive in σινεμά τότε που δέκα έκοβαν εισιτήριο και πενήντα την έβγαζαν στο τσάμπα σκαρφαλώνοντας τους τσιμεντένιους φράχτες.
Μετρημένα στα δάχτυλα και τα αναγνωρίσιμα πρόσωπα που πλασαρίστηκαν στα πρώτα τραπέζια, εκεί όπου οι τυχεροί απόλαυσαν χαβιάρι Beluga, αχινοσαλάτα και παγωμένες magnum Armand de Brignac σαμπάνιες.

Ο Πάρις Κασιδόκωστας και η Τάμτα κάθισαν πιο πίσω και σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο από τους σωματοφύλακες σημείο, ενώ στο μπροστινά εθεάθησαν οι Πέτρος Κωτσόπουλος , Γιώργος Λιάγκας και Γιάννης Λάτσιος που ήταν καλεσμένοι στην βραδιά. Αυτό ήταν όλο κι όλο σε ότι έχει να κάνει με την παρουσία αναγνωρίσιμων προσώπων στο χθεσινοβραδινό event, όπου οι διοργανωτές του από τη μια είχαν να ασχοληθούν με την μη αναμενόμενη προσέλευση και τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ που δαπάνησαν και απο την άλλη είχαν τον βραχνά του κλιμακίου του ΣΔΟΕ, οι άνδρες του οποίου έμειναν μπάστακες όλη την νύχτα μετρώντας μια προς μια τις σαμπάνιες και τα γαρύφαλλα....

Δείτε  φωτογραφίες από την εμφάνιση του Ρουβά













































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου