Σάββατο, Ιουλίου 02, 2016

Lindsay Lohan: Πάρτι γενεθλίων στην Μύκονο για το «κακό κορίτσι»


Διακόσιοι καλεσμένοι θα δώσουν το «παρών»

Στο νησί των ανέμων θα κλείσει τα τριάντα της χρόνια η Αμερικανίδα ηθοποιός με το αμαρτωλό παρελθόν Μύκονος ξανά για την Lindsay Lohan, η οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έρχεται με wild διαθέσεις στο κοσμοπολίτικο νησί, που τυγχάνει ....να είναι ένας από τους πιο αγαπημένους της καλοκαιρινούς προορισμούς, για να γιορτάσει τα τριακοστά της γενέθλια.

Το πάρτι της ηθοποιού που έχει γίνει περισσότερο γνωστή για τις άγριες νύχτες της παρά για το υποκριτικό της ταλέντο θα λάβει χώρα στο Καλό Λιβάδι και στο Rakkan, που λειτουργεί φέτος για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη παραλία.

Οι φήμες λένε ότι η σταρ έχει προσκαλέσει διακόσια άτομα στο συγκεκριμένο sea side ρεστοράν, έχοντας ζητήσει ειδικό μενού για την βραδιά, σαμπάνιες Moet και Veuve Clicqout αλλά και μπαλόνια.



Το πάρτι θα ξεκινήσει το μεσημέρι του Σαββάτου και αναμένεται να κρατήσει μέχρι το βράδυ, οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι το νησί θα ζήσει μεγάλες στιγμές.

Στιγμές σαν τις περσινές, όπου η Αμερικανίδα ηθοποιός, έκανε άνω κάτω το νησί των ανέμων κατά την διάρκεια των διακοπών της, ξεπερνώντας κατά πολύ τα όρια αντοχής κάποιων ιδιοκτητών.

Στο Cavo Paradiso ακόμη προσπαθούν να ξεχάσουν τη νύχτα που μπήκε μέσα, και πήγε ακάλεστη σε τραπέζι του prive χώρου το οποίο είχε κλείσει μεγάλη παρέα.



Δημιουργήθηκε θέμα, οι υπεύθυνοι της εξήγησαν ότι δεν μπορούσε να κάτσει, αυτή ζήτησε δωρεάν τραπέζι και ποτά λέγοντας ότι είναι η Lindsay Lohan και τελικά οδηγήθηκε στην έξοδο, αφού «στόλισε» τους πάντες.

Ετερη ημέρα έγινε λιώμα από το ποτό, μπήκε με τα ρούχα στην θάλασσα και γενικά φρόντισε η παραμονή της να μείνει αξέχαστη.

Κάτι μάλλον λογικό για την πάλαι ποτέ φέρελπι ηθοποιό, η οποία ξεκίνησε με υψηλές προσδοκίες αλλά στην πορεία έχασε τον δρόμο.

Μέχρι σήμερα έχει νοσηλευτεί τρεις φορές σε κλινικές αποτοξίνωσης, έχει παραδεχτεί ότι είχε σχέση με κοπέλα και κανένας δεσμός της δεν στέριωσε αφού η κυκλοθυμική της ενίοτε συμπεριφορά, διώχνει κόσμο.

Αξέχαστη έμεινε μεταξύ πολλών άλλων επεισοδίων η παρουσία στον γάμο στενού φίλου της. Την ώρα που όλοι περίμεναν την νύφη, η Lohan εμφανίστηκε ολόγυμνη, ουρλιάζοντας ότι κάποιος πάει να την σκοτώσει, αφήνοντας άναυδους τους καλεσμένους και το ζευγάρι που παντρευόταν.

Οταν συνήλθε από ότι είχε πάρει, εμφανίστηκε ντυμένη και πόζαρε σαν αν μην είχε γίνει τίποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου