Παρασκευή, Αυγούστου 26, 2016

Θεοχαρόπουλος για Κεντροαριστερά: Καλώ Γεννηματά και Θεοδωράκη να προχωρήσουμε μαζί (σσ τέτοιο γεγονός...ανατριχιάσαμε)


Νέο κάλεσμα από τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ


Κάλεσμα σε Φώφη Γεννηματά και Σταύρο Θεοδωράκη για να ενωθούν οι δυνάμεις της Κεντροαριστεράς απηύθυνε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης..... Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΣΚΑΙ, είπε ότι «εμείς στο ΠΑΣΟΚ, στην ΔΗΜΑΡ και στις Κινήσεις Πολιτών κάναμε το πρώτο βήμα τον Σεπτέμβριο συγκροτώντας την Δημοκρατική Συμπαράταξη. Τα μέλη και τα στελέχη των δυνάμεων μας έχουμε μοιραστεί και μοιραζόμαστε και σήμερα τις ίδιες αγωνίες μέσα στην Συμπαράταξη και τώρα ήρθε η ώρα για το επόμενο μεγάλο βήμα. Πρόσφατα για να δώσω έμφαση στην αναγκαιότητα αποφασιστικών κινήσεων, πρότεινα να κλειστούμε οι αρχηγοί των κομμάτων, των κινήσεων και ανένταχτες προσωπικότητες σε ένα δωμάτιο και να μην βγούμε από εκεί, αν δεν υπάρξει συμφωνία.

Αυτό θέλουν σήμερα οι προοδευτικοί πολίτες, να τους πούμε ότι θα πάμε όλοι μαζί. Για αυτό σήμερα καλώ την Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη να κινηθούμε άμεσα, να προχωρήσουμε όλοι μαζί για τον φορέα της προοδευτικής παράταξης και τις εκλογές για τον επικεφαλής από την βάση. Χωρίς μικροκομματικές περιχαρακώσεις, εγωισμούς και προσχηματικές δικαιολογίες. Να αφήσουμε στην άκρη συλλογικές και προσωπικές ανασφάλειες με στόχο μία ισχυρή προοδευτική παράταξη».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επεσήμανε πως «η δική μου πρόταση είναι ένας σύγχρονος ενιαίος σοσιαλδημοκρατικός φορέας. Υπάρχουν σήμερα φωνές που επιδιώκουν τον ενιαίο χώρο, αλλά ως ένα πολιτικό νεφέλωμα του μεσαίου χώρου. Διαφωνώ. Υπάρχουν επίσης φωνές προσκολλημένες σε μηχανισμούς και δομές του παρελθόντος. Διαφωνώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου