Τρίτη, Αυγούστου 30, 2016

Η ΕΠΟ ματαίωσε τη συνάντηση των ΠΑΕ με FIFA-UEFA!...

Σε μια ακόμα κίνηση που δεν έχει προηγούμενο στα παγκόσμια ποδοσφαιρικά δρώμενα προχώρησε η ΕΠΟ.

Παρόλο που σήμερα ήταν προγραμματισμένη συνάντηση των ΠΑΕ με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη ...και τους υπόλοιπους αξιωματούχους των FIFA και UEFA, η ελληνική ομοσπονδία τους άφησε όλους στα κρύα του λουτρού.


Όπως... μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σάββας Λιβάνιος, με επιστολή του στις ομάδες ένα μισάωρο (!) πριν τις 11:00, όταν και επρόκειτο να ξεκινήσει η συζήτηση, ο Γιώργος Γκιρτζίκης ενημέρωσε ότι αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί!


Πιο συγκεκριμένα στην επιστολή του αναφέρονται τα εξής: «Σας γνωρίζω ότι η προγραμματισμένη για σήμερα και ώρα 11.00 συνάντηση των εκπροσώπων σας με την κοινή αντιπροσωπεία FIFA/UEFA ματαιώνεται»!


Κάτι που προκάλεσε, όπως είναι λογικό, εκνευρισμό στις ομάδες, τόσο εξαιτίας του ότι δεν θα γίνει η κουβέντα, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο ενημερώθηκαν (αφού αρκετοί εκπρόσωποι είχαν ήδη ξεκινήσει για την ΕΠΟ).


Η συγκεκριμένη εξέλιξη, δε, έφερε προ εκπλήξεως τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη και τους αξιωματούχους των διεθνών ομοσπονδιών, οι οποία αναχώρησαν στη συνέχεια για να συναντήσουν τον Σταύρο Κοντονή. Στην κουβέντα που θα έχουν λοιπόν μαζί του, θεωρείται βέβαιο ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού θα ζητήσει εκ νέου τον ορισμό διοικούσας επιτροπής στην ομοσπονδία, κάτι το οποίο φαντάζει πλέον πολύ πιθανό.


sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου