Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2016

Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου στη Νέα Δημοκρατία Τους σφάζει όλους ο Μητσοτάκης για να μη φύγει ο ίδιος

Σύμφωνα με πληροφορίες o Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται απογοητευμένος από τους τοπάρχες της Νέας Δημοκρατίας καθώς οι περισσότεροι έχουν αποδειχθεί κατώτεροι των περιστάσεων.


Ετσι ρίχνει το βάρος σε αυτούς και τους εξαφανίζει για να κερδίσει λίγο ακόμη χρόνο στην ηγεσία της ΝΔ.

Μετά τον ανασχηματισμό στην επικοινωνιακή ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, επίκειται σύμφωνα με πληροφορίες άμεσα ανασχηματισμός τομεαρχών. Η φράση για να αιτιολογήσουν τον ανασχηματισμό από την οδό Πειραιώς είναι ότι «πρέπει να δούμε άλλη μπάλα».

Σύμφωνα με πληροφορίες o Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται απογοητευμένος από τους περισσότερους τοπάρχες της Νέας Δημοκρατίας καθώς οι περισσότεροι έχουν αποδειχθεί κατώτεροι των περιστάσεων.

Πρώτον γιατί τα θέματα των αρμοδιοτήτων τους δεν τα έχουν χειριστεί σωστά και δεύτερον δεν έχουν φανεί ακόμα κοινοβουλευτικά σωστοί, αφού έχουν μικρό αριθμό ερωτήσεων προς τους υπουργούς της κυβέρνησης. Η λίστα είναι στο τελικό στάδιο και στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη και οι τρεις νέοι τομεάρχες έχουν “κλειδώσει”.

Οι αλλαγές, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορικές, θα παρασύρουν και τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του κόμματος, όχι στο 100% αφού οι επιδόσεις . Η βασική εισήγηση είναι για τον Οκτώβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου