Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 26, 2016

Ποιος πίεσε τον Καλογρίτσα να διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια;...


Το πρόσωπο της ημέρας, ο Χρήστος Καλογρίτσας σχεδόν με το ζόρι οδηγήθηκε στη διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας. Από ποιον; Ο...
«Βηματοδότης» έχει τις λεπτομέρειες:

Με την ευκαιρία θα σας διηγηθώ αυτά που άκουσα από έγκυρους πρωταγωνιστές της υπόθεσης .....των τηλεοπτικών αδειών. Μου μεταφέρουν, λοιπόν, ότι ο Χρ. Καλογρίτσας σχεδόν με το ζόρι οδηγήθηκε στη διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας. Στις πιέσεις του Νίκου Παππά και των άλλων αντιστεκόταν έως την τελευταία ώρα. Αντιπρότεινε μάλιστα την έκδοση μιας εφημεριδούλας.

Ηταν τέτοια η αντίδρασή του που οι λεβέντες του Μεγάρου Μαξίμου (ξέρετε τώρα εσείς ποιοι) προσέγγισαν άλλον επίδοξο των Media που διακρίνεται πέραν των άλλων και για την αγάπη στον τζόγο. Αλλωστε η όλη υπόθεση με τις τηλεοπτικές άδειες θύμιζε τζόγο, τηλεοπτικό τζόγο. Τον έπιασαν λοιπόν και αυτόν...

Ο εν λόγω όμως κύριος, παρ' όλη την αγάπη του για τον τζόγο, είδε όλη αυτή την παρέα, κατάλαβε προφανώς τι τον περίμενε και έκανε στο τέλος πίσω. Σε σημείο μάλιστα που έφθασε ο Πρωθυπουργός να δηλώνει στον κύκλο του απογοητευμένος από τη στάση του.

Επανήλθε έτσι δριμύτερη η πίεση προς τον κ. Καλογρίτσα, ο οποίος θέλοντας και μη μπήκε στο παιχνίδι την τελευταία στιγμή. Ετσι εξηγείται και το γεγονός ότι ο γιος του συμμετείχε στον διαγωνισμό με υπό ίδρυση εταιρία, τα δε απαιτούμενα χρήματα τα αποκόμισε από πώληση μετοχών της οικογενειακής κατασκευαστικής εταιρείας του πατέρα του.

Γι' αυτό και όλα - από το «πόθεν έσχες» έως και τις εγγυήσεις (βοσκοτόπια) - είναι πρόχειρα και της τελευταίας στιγμής. Κατά μία εκδοχή η οικογένεια Καλογρίτσα έχει μετανιώσει για τη συμμετοχή της στο... SYRIZA Channel. Τώρα όμως βρίσκεται στο λάκκο με τα φίδια και τη Δευτέρα θα φανεί αν όντως καταθέσει τα χρήματα και συνεχίσει στη διεκδίκηση της τηλεοπτικής άδειας.

Οι ανταγωνιστές του ωστόσο τον περιγράφουν ως έναν «χαρισματικό, προικισμένο επιχειρηματία, έναν άνθρωπο για όλες τις δουλειές με όλες τις κυβερνήσεις. Διαθέτει πειθαρχία κινήσεων, ξέρει τη δουλειά και προσπαθεί να την κάνει κάθε φορά χρησιμοποιώντας "άλλες μεθόδους". Παρά τα όσα ακούστηκαν για αυτόν δεν βγήκε καν δημοσίως να στηρίξει την άποψή του. Μιλούσε περισσότερο για εκείνον οι Παππάς και Σπίρτζης, παρά ο ίδιος ή η οικογένειά του.

Κλήθηκε εκών άκων να διαχειριστεί υποθέσεις αλλότριων, προκειμένου να στηθεί ένα νέο κανάλι αποκλειστικά στη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ και παρά τις αντιρρήσεις που πρόβαλε στην αρχή το δέχτηκε. Στην πιάτσα των εργολάβων λένε ότι φαντάζει αδιανόητο να μην έχει λεφτά από τις τόσες δουλειές που έκανε με το Δημόσιο και από τα εκατομμύρια των δανείων που έλαβε. Προφανώς τα λεφτά του τα έχει κάπου "παρκαρισμένα", σε κάποιον άλλον φορολογικό παράδεισο»...

koolnews.gr


Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου