Τρίτη, Σεπτεμβρίου 27, 2016

"Βόμβα" από τον Σπίρτζη: Κουμπάρος του Καλογρίτσα ο Θεοδωρικάκος της ΝΔ - Άδωνις: Είστε ανθρωπάκια


Σκληρή κόντρα με βαριά υπονοούμενα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Καλογρίτσας είναι κουμπάρος σου, είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στον υπουργό Υποδομών - Για δεύτερη ημέρα συνεχίστηκε η σύγκρουση Σπίρτζη-Άδωνη
Σκληρή κόντρα με υπονοούμενα ξέσπασε ανάμεσα στον Χρήστο Σπίρτζη και τον Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή, στη συζήτηση για την έγκριση των προαπαιτουμένων....και την ένταξη έξι δημόσιων οργανισμών στο νέο υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων.

Ο κ. Σπίρτζης υποστήριξε ότι επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ η εταιρεία «Τοξότης» του Χρήστου Καλογρίτσα δεν έχει πάρει έργα από το υπουργείο Υποδομών και κατήγγειλε ότι ο Τάκης Θεοδωρικάκος, σήμερα ευρισκόμενος στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι συνεργάτης του κ. Καλογρίτσα.

Από την πλευρά του, ο κ. Γεωργιάδης επικαλέστηκε τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου ότι ο κ. Καλογρίτσας είχε συνάψει συμφωνία με μέλη της κυβέρνησης για να λάβει τηλεοπτική άδεια και κατήγγειλε ότι ο κ. Καλογρίτσας είναι κουμπάρος του κ. Σπίρτζη.

Χρήστος Σπίρτζης: Λάσπη στον ανεμιστήρα


Να χαίρονται η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τα στελέχη τους που μας λένε απατεώνες, δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης, που ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού. Για να υπερασπιστεί τον εαυτό του ο υπουργός Υποδομών ότι στην ανακεφαλαιοποίηση της Τράπεζας Αττικής είχαν συμφωνήσει οι συνδικαλιστές τη ΝΔ στους μηχανικούς και πως στη διοίκησή της ήταν ο διευθυντής του Ευάγγελου Βενιζέλου και στέλεχος του γραφείου του Χρήστου Σταϊκούρα. Ζήτησε, μάλιστα, να κατατεθούν στη Βουλή όλα τα πορίσματα της Τράπεζας της Ελλάδας. Τι έκανε τόσο καιρό η ΤτΕ, ρώτησε ο υπουργός Υποδομών.

Η εταιρεία του κ. Καλογρίτσα δεν έχει πάρει έργο από το υπουργείο Υποδομών, υποστήριξε ο Χρήστος Σπίρτζης με την εξαίρεση του υτοκινητόδρομου Πάτρα- Πύργου, όπου η ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ έδωσε την μεγαλύτερη έκπτωση. Επισήμανε μάλιστα ότι συνεργάτης του κ. Καλογρίτσα ήταν ο κ. Θεοδωρικάκος της GPO που σήμερα ανήκει στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Άδωνις Γεωργιάδης: Είστε ανθρωπάκια!Πρέπει να έχετε τεράστιο θράσος για να έρχεστε στη Βουλή και να ρωτάτε τη ΝΔ αν πονάει, απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος σε μία αποστροφή του αναπληρωτή υπουργού όταν αποδοκιμάστηκε από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης. Η αλήθεια είναι ότι η μεταφορά στο υπερταμείο του δίνει τη δυνατότητα να εξετάσει επενδυτικές επιλογές, υποστήριξε ο βουλευτή της ΝΔ. Εγώ είμαι υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων, δεν είμαι πολιτικός απατεώνας όπως εσείς, συνέχισε απευθυνόμενος στους παριστάμενους υπουργούς και υποστήριξε πως είχε προβλέψει ότι ο κ. Τσιρώνης θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για να κρατήσει την καρέκλα του. Είστε ανθρωπάκια, τόνισε, προκαλώντας την αντίδραση του Πάνου Σκουρλέτη, τον οποίο κάλεσε να παραιτηθεί.

Για το θέμα των αδειών επισήμανε τις δηλώσεις Κούλογλου πως ο Καλογρίτσας είχε συνεννόηση με την κυβέρνηση και ότι ο γνωστός εργολάβος είναι κουμπάρος των υπουργού Υποδομών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου