Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2016

Βουλευτής ΝΔ: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου για τον καναλάρχη Ιβάν Σαββίδη

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για παρερμηνεία των δηλώσεών του αναφορικά με τον Ιβάν Σαββίδη, κάνει λόγο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης.

«Ο Διαγωνισμός -παρωδία ...για τις τηλεοπτικές άδειες από χθες έχει καταρρεύσει οριστικά. Η Κυβέρνηση οφείλει να βάλει τέλος στη φαρσοκωμωδία του καναλάρχη- Παππά. Σκόπιμα κάποιοι παρερμήνευσαν σημερινή μου δήλωση, επιδιώκοντας να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις» ανέφερε σε διορθωτική του δήλωση ο βουλευτής της ΝΔ.

Νωρίτερα, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ο κ. Αναστασιάδης δήλωνε πως «είναι θετικό να αποκτήσει κανάλι ο Ιβάν Σαββίδης» και προσέθετε:

«Είναι θετικό να αποκτήσει κανάλι ο Ιβάν Σαββίδη», δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής της ΝΔ, Σάββας Αναστασιάδης κόντρα στην ΥΠΟΠΤΗ (αφού ζητάει πχ. αυστηρό έλεγχο πόθεν έσχες στον Σαββίδη -και σωστά κάνει- αλλά αφήνει απέξω τον Μαρινάκη, τον εργοδότη του ενορχηστρωτή του ναρκοπλοίου) κεντρική γραμμή του κόμματός του που κατακεραυνώνει τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο Σάββας Αναστασιάδης στην συνέντευξή του χαρακτήρισε θετικό για τη χώρα να επενδύσει χρήματα ο Ιβάν Σαββίδης για να αποκτήσει κανάλι εθνικής εμβέλειας.

«Δεν συμμερίζομαι τις ανησυχίες για τους Ρώσους επιχειρηματίες που επενδύουν στη χώρα, εξάλλου αυτοί είναι πολλοί, απλώς δεν είναι τόσο δημοφιλείς όσο ο Σαββίδης, γιατί δεν έχουν δραστηριοποιηθεί και στο ποδόσφαιρο», σημείωε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου