Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2016

Ησυχία! Το καθεστώς δέρνει


Το αριστερό ξύλο είναι το καλύτερο. Χωρίς ενοχές, χωρίς αναστολές. Είναι εκεί που το γκλομπ του ΜΑΤατζή σου ανοίγει το κεφάλι και καταλαβαίνεις τι σημαίνει «Τσίπρας – Παππάς».

Δεν είναι άσχημα, γιατί στη συνέχεια νοσηλεύεσαι σε αριστερό νοσοκομείο και καταλαβαίνεις τι σημαίνει αριστερό άνετο ράντζο και έλλειψη αριστερής γάζας που θα … θα σου σταματούσε την αιμορραγία.

Κάπου εκεί εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖαίος συνδικαλιστής νοσοκόμος που σε ρωτάει αν όλα είναι OK και για ποιο λόγο διαδήλωσες ενάντια στο καθεστώς από τη στιγμή που κάποτε ήσουν αγανακτισμένος στο Σύνταγμα και ζητούσες με χορούς και γλέντια να έρθει αυτό το …καθεστώς!

Τότε αντιλαμβάνεσαι πως όλο αυτό είναι σουρεάλ… και πως ο λαϊκιστικής Τσίπρας που είχες κάποτε μέσα σου έχει πεθάνει…. και μαζί του και η Ελλάδα. Τώρα σε δέρνει ο «Τσίπρας» υπάλληλος της Τρόικα και σε δέρνει άγρια για να σου πάρει κινητά και ακίνητα, να δώσει τα λάφυρα στους δανειστές.

Το άγριο αριστερό καθεστώς, υπηρετεί νομοτελειακά τον άσχημο εαυτό του, που ήρθε στην εξουσία για να ξεπουλήσει τα πάντα και με οποιοδήποτε κόστος.

Υ.Γ.
Δεν βλέπουμε με τον ίδιο ζήλο να καταστέλλεται η παραβατικότητα στα Εξάρχεια ή η ανομία των λαθρομεταναστών, όπως αυτή των αντικαθεστωτικών συνδικαλιστών έξω από τα υπουργεία…

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου